Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir Kent Orkestrası / Konser Afişi

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma Photoshop ile yapıldı.

Girişler ücretsiz ve nefis konserler yapılmakta..Tavsiye ediyorum.

35h78.jpg

Son düzenleme:

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık bana kalırsa fena değil creedwar :)
Ama revize edilmeli, özellikle yazılar..
Örneğin orkestra şefi vs. bilgisi kısmını biraz daha soldaki boşluğa çekip left align text yaparsan hem daha okunaklı ve derli toplu olur hem de sağ kısımdaki konser resmi biraz daha anlaşılır olur.
Keza alt kısımdaki yer bilgisi, şeritin üstüne gelecek şekilde yan yerleştirmen daha estetik durmasını sağlayabilir..
Son olarak saat fontu bana biraz büyük geldi..
Renkleri ve şeritleri sevdim tekrar emeğine sağlık diyorum :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık bana kalırsa fena değil creedwar :)
Ama revize edilmeli, özellikle yazılar..
Örneğin orkestra şefi vs. bilgisi kısmını biraz daha soldaki boşluğa çekip left align text yaparsan hem daha okunaklı ve derli toplu olur hem de sağ kısımdaki konser resmi biraz daha anlaşılır olur.
Keza alt kısımdaki yer bilgisi, şeritin üstüne gelecek şekilde yan yerleştirmen daha estetik durmasını sağlayabilir..
Son olarak saat fontu bana biraz büyük geldi..
Renkleri ve şeritleri sevdim tekrar emeğine sağlık diyorum :)

Revize olayını bir sonraki çalışmada hallederiz artık.. Ortalama 2-3 haftada bir yapılıyor zaten.. Yeri geldi hiç birşeye dokunulmadan sadece zemin rengi değiştirilerek basıldığı dahi oldu.

Yaklaşık 1 yıldır sola bloklu olarak çıkıyordu..değişiklik zamanı geldi diye alternatif süreçteyim :) Yazı yerleri standart. Ücretsiz giriş olduğundan dolayı belirtmek istedikleri tarih ve saat sadece.

Renk konusuna gelince CMYK yüklediğimden RGB baktığımızdan sanırım daha bir cıvıl cıvıl çıkmış..Biraz daha soluk yazılar daha canlıydı..Neyse amaç bilgilendirme..Çalışma yeni basıldı ve baskıda iyi duruyor. Ama dikkate alınacak gözlemler için teşekkürler value..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Revize olayını bir sonraki çalışmada hallederiz artık.. Ortalama 2-3 haftada bir yapılıyor zaten.. Yeri geldi hiç birşeye dokunulmadan sadece zemin rengi değiştirilerek basıldığı dahi oldu.

Yaklaşık 1 yıldır sola bloklu olarak çıkıyordu..değişiklik zamanı geldi diye alternatif süreçteyim :) Yazı yerleri standart. Ücretsiz giriş olduğundan dolayı belirtmek istedikleri tarih ve saat sadece.

Renk konusuna gelince CMYK yüklediğimden RGB baktığımızdan sanırım daha bir cıvıl cıvıl çıkmış..Biraz daha soluk yazılar daha canlıydı..Neyse amaç bilgilendirme..Çalışma yeni basıldı ve baskıda iyi duruyor. Ama dikkate alınacak gözlemler için teşekkürler value..

Hahaha :D:D:D:D
Sen istediğin kadar konuş diyosun yani :D
Peki öyle olsun hadi :wink:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Klavyene zeval gelmesin aynen devam :)

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık güzel olmuş sana göre bi sakıncası yoksa bende bitane yaptım ama senden izin almak istedim yayınlamak için bi mahsuru var mı?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ellerine sağlık güzel olmuş sana göre bi sakıncası yoksa bende bitane yaptım ama senden izin almak istedim yayınlamak için bi mahsuru var mı?

Sorduğun için teşekkürler.Tabi ki yayınlayabilirsin.. Ama sadece başka bir başlık altında. Böylece senin de konun olarak takip etme şansın olur.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Girişler ücretsiz ve nefis konserler yapılmakta..Tavsiye ediyorum.

35h78.jpg

zeminde kullanılan görsel güzel ama yazıların okunmasında zorluk yaşatıyor.
koyu zeminde açık renk açık zeminde koyu renk olmalı ki yazılar okunabilsin.
kadınlar günü konseri yazısı daha büyük tarih de biraz daha küçük olabilirdi.:angel:
Yorum demişsin bütün çalışmalarına karşı saldırı başlattım bilesin :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
zeminde kullanılan görsel güzel ama yazıların okunmasında zorluk yaşatıyor.
koyu zeminde açık renk açık zeminde koyu renk olmalı ki yazılar okunabilsin.
kadınlar günü konseri yazısı daha büyük tarih de biraz daha küçük olabilirdi.:angel:
Yorum demişsin bütün çalışmalarına karşı saldırı başlattım bilesin :D

Yahu buraya çalışma koyuyorsam, sonuçta eksik gedik, göze hoş gelmeyen durumları farklı gözlerle görmek istememden kaynaklı.

Tüm çalışmalarım acımasızca ama bilinçlice yapılacak eleştirilere açıktır yasemin. şarjör doluysa hedef tahtası önünde..Hayde bakalım.

* Kadınlar günü yazısını ilk başta büyük kullandım. Ama altındaki tarih bantı ve isimleride büyütmek ve genişletmek zorunda kaldığımdan dolayı oran orantı sorununu ancak bu şekilde çözebildim. Alt tarafta buna göre şekillendi.

* Renk durumu ise, farklı alternatifler deniyorum..Standartı aşarsak, bizden sonrakiler neler yapar diye sabırsızlanıyorum aslında. koyu renkte açık, açıkta koyu kısmına da kısmen katılıyorum. Hemen yeni bir çalışmayı da ilgine sunuyorum o zaman:)

* Logo bu şekilde..Bende düzeltelim dememe rağmen, çok uzun zamandır bu şekilde kullanılıyormuş..Yine ücretsiz bir konser..

4un44.jpg

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Yahu buraya çalışma koyuyorsam, sonuçta eksik gedik, göze hoş gelmeyen durumları farklı gözlerle görmek istememden kaynaklı.

Tüm çalışmalarım acımasızca ama bilinçlice yapılacak eleştirilere açıktır yasemin. şarjör doluysa hedef tahtası önünde..Hayde bakalım.

* Kadınlar günü yazısını ilk başta büyük kullandım. Ama altındaki tarih bantı ve isimleride büyütmek ve genişletmek zorunda kaldığımdan dolayı oran orantı sorununu ancak bu şekilde çözebildim. Alt tarafta buna göre şekillendi.

* Renk durumu ise, farklı alternatifler deniyorum..Standartı aşarsak, bizden sonrakiler neler yapar diye sabırsızlanıyorum aslında. koyu renkte açık, açıkta koyu kısmına da kısmen katılıyorum. Hemen yeni bir çalışmayı da ilgine sunuyorum o zaman:)

* Logo bu şekilde..Bende düzeltelim dememe rağmen, çok uzun zamandır bu şekilde kullanılıyormuş..Yine ücretsiz bir konser..

4un44.jpg

Bu gayet iyi görünüyor dikkat çekiyor amacına uygun konuyu güzel özetleyen görsel kulanılmış
ama neden saat ve tarih bu kadar büyük ilgilenen nzaten tarihine ve saatine bakmak için yakından inceler.
1. bölüm ve 2. bölüm olan yerler büyük olmalıydı :wink:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu gayet iyi görünüyor dikkat çekiyor amacına uygun konuyu güzel özetleyen görsel kulanılmış
ama neden saat ve tarih bu kadar büyük ilgilenen nzaten tarihine ve saatine bakmak için yakından inceler.
1. bölüm ve 2. bölüm olan yerler büyük olmalıydı :wink:

:)

Genelde ayda 1-2 kez düzenlenen bir etkinlik. Ücretsiz, aynı mekanda, genelde sadece şarkılar ve tarih değişiyor. Hitap ettiği kesim sadece etkinlik yeri ve tarihe odaklanmış durumda. Haliyle böyle olmak zorunda diye düşünmüştüm:)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
:)

Genelde ayda 1-2 kez düzenlenen bir etkinlik. Ücretsiz, aynı mekanda, genelde sadece şarkılar ve tarih değişiyor. Hitap ettiği kesim sadece etkinlik yeri ve tarihe odaklanmış durumda. Haliyle böyle olmak zorunda diye düşünmüştüm:)

anladım..
Afişe baktığımda ilk 7 mayısı görüyorum görselden önce ona gözüm gidiyor
ama dediğim gibi başarılı bir çalışma ve renk uyumu bence çok iyi
Bu afişleri sürekli yapacaksanız belirli bir kalıba oturta bilirsin...
Yani belediyenin ismi tarih yer saat hep bir köşede olur ama sen görseli değiştirirsin ve o afiş hep diğerini anımsatır ve insanlar afişi gördüklerinde bilirler ki belediyenin etkinliği var :D
bunu mutlaka düşünmüşsünüzdür ama bende yazmak istedim...:angel:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
anladım..
Afişe baktığımda ilk 7 mayısı görüyorum görselden önce ona gözüm gidiyor
ama dediğim gibi başarılı bir çalışma ve renk uyumu bence çok iyi
Bu afişleri sürekli yapacaksanız belirli bir kalıba oturta bilirsin...
Yani belediyenin ismi tarih yer saat hep bir köşede olur ama sen görseli değiştirirsin ve o afiş hep diğerini anımsatır ve insanlar afişi gördüklerinde bilirler ki belediyenin etkinliği var :D
bunu mutlaka düşünmüşsünüzdür ama bende yazmak istedim...:angel:

Standart şablon ve renk olamıyor :) Ama yine de teşekkürler efenim.