Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir Yaşar Üni. vs. İstanbul Haliç Üni.

xLn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tutorialci.net
Arkadaşlar bu sene Yaşar yada Haliç üniversitelerine gitmeyi düşünüyorum. Haliç'in İstanbulda ve türkçe eğitim vermesi beni cezbediyor. Fakat Yaşarın hazırlığı çok zor olmadığı yönünde duyumlar alıyorum.

İkisi arasında kaldım. Üstüne üstlük sınav tarihlerininde aynı gün olması ikisi arasında bi tercih yapmamı gerektiriyor. Sizce hangi üni. daha iyidir? Yaşarda okumak için İngilizceyi riske atmaya değer mi? Yoksa Haliçte okuyup kendimi geliştirmeye daha mı çok adamalıyım?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Yoksa Haliçte okuyup kendimi geliştirmeye daha mı çok adamalıyım?.

Aynen öyle :D:D:D:D

Haliç'te imkanlar daha çok, İstanbul gibi bir şehirde, her konuda eğitim öğretimin, çok yönlü ve bol alanlı olur :D

Son düzenleme:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üniversite seçiminizde hangisinin sizi olumlu ve istediğiniz yönde geliştireceğine karar vererek yaparsanız istediğiniz sonucu alırsınız.
Hayırlısı olsun.

xLn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tutorialci.net
Üniversite seçiminizde hangisinin sizi olumlu ve istediğiniz yönde geliştireceğine karar vererek yaparsanız istediğiniz sonucu alırsınız.
Hayırlısı olsun.

evt dogru demişssin ama okulda bulunan materyaller, okulun ve hocaların imkanları vs bunlar büyük bi etken. Hangi üni. de kendimi daha çok geliştiririm? Hangisinin imkanı daha çoktur?

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Size en güzel tavsiyem iyi bir dershane rehber öğretmeni bulmanız ve gerekli bilgileri kendisinden almanız.
Yada bu tarz özel okulların illerde yönetici büroları mevcuttur. Onları araştırmanız ve doğrudan ordan bilgi almanızdır.

xLn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tutorialci.net
Size en güzel tavsiyem iyi bir dershane rehber öğretmeni bulmanız ve gerekli bilgileri kendisinden almanız.
Yada bu tarz özel okulların illerde yönetici büroları mevcuttur. Onları araştırmanız ve doğrudan ordan bilgi almanızdır.

Dershane rehber hocalarının pek birşey bildigini zannetmiyorum bilseler bile onlar teoriden ibaret. Yönetici bürolarına git demişssin fakat kim yogurdum ekşidir diyebilir ki? Herkes kendi ünisini övmeye çalışıcak...

En dogru ve kesin bilgiyi o okulda okuyan öğrencilerden alınabileceğine inanıyorum..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabiki de kimse yoğurdum ekşi demiyecektir. En azından getirileri hakkında bir fikre kavuşmanızı sağlauabilir. Umarım o okullarda okuyan öğrenciler sitemizde mevcuttur.