Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

izmirde ki ajansımıza grafikerler alınacaktır

reklamedya

🌱Yeni Üye🌱
  • İyi derecede corelDRAW bilen
  • İyi derecede PhotoShop bilen
  • Montaj konusunda oldukça deneyimli
Grafikerler aranmaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben Programlama mezunuyum normalde fireworks ile tasarım yaparım ama o programları da çok çabuk öğrenebileceğime garanti veriyorum . lütfen başvurumu değerlendiriniz :(

ogoniki

🌱Yeni Üye🌱
corel + photoshop biliyorum + matbaa bilgim var + 2 yıl deneyim

Mrb. İletişim bilgilerinizi de buraya eklerseniz iş ile ilgili görüşmek istiyorum. İyi çalışmalar...

gürsan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi günler 1 yıl staj 2 yıllık matbaa grafikerliği 3 yıl yıl grafikerlik deneyimim var corel draw ve photoshop kullanıyorum sizinle görüşmek istiyorum değerlendirirseniz sevinirim

erkan_42

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler iyi derecede corel kullanıyorum renk ayrım şirketinde çalışıyorum ilgilenirseniz sevinirim *************

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi günler iyi derecede corel kullanıyorum renk ayrım şirketinde çalışıyorum ilgilenirseniz sevinirim *************

yukarıda uyarı var
hala aldırış etmeden telefon yazıyorsunuz
art niyet ararım bunda

nihal

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben matbaa bölümü mezunuyum 4 senelik matbaa grafikerliği deneyimim var. İlgilenirseniz sevinirim.

curunay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anadolu üniversitesi grafik anasanat dalından mezünüm aktif bir şekilde 4 yıla yakındır çalışıyorum. matbaa temelliyim... işin oluşturulmasından matbaa çıkışın kadar konuya hakimim ana programları iyi biliyorum. Şuan özel i şirkein grafik sorumlusuyum...görüşmek isterseniz teklife açığım

rgrgn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba;
CorelDraw ve Photoshop programına profesyonel derecede hakimim. Ayrıca 10 yıl gibi baskı tasarımı ve montaj konusunda tecrübeliyim. Web üzerinden freelance çalışmayı düşünürseniz mesajlarınızı bekliyorum.