Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Programlama mezunuyum normalde fireworks ile tasarım yaparım ama o programları da çok çabuk öğrenebileceğime garanti veriyorum . lütfen başvurumu değerlendiriniz
iyi günler 1 yıl staj 2 yıllık matbaa grafikerliği 3 yıl yıl grafikerlik deneyimim var corel draw ve photoshop kullanıyorum sizinle görüşmek istiyorum değerlendirirseniz sevinirim
anadolu üniversitesi grafik anasanat dalından mezünüm aktif bir şekilde 4 yıla yakındır çalışıyorum. matbaa temelliyim... işin oluşturulmasından matbaa çıkışın kadar konuya hakimim ana programları iyi biliyorum. Şuan özel i şirkein grafik sorumlusuyum...görüşmek isterseniz teklife açığım
Merhaba; CorelDraw ve Photoshop programına profesyonel derecede hakimim. Ayrıca 10 yıl gibi baskı tasarımı ve montaj konusunda tecrübeliyim. Web üzerinden freelance çalışmayı düşünürseniz mesajlarınızı bekliyorum.