Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2tane deneme yaptım kullanıma geçmemiştir. tavsiyelerinizi alarak kendimi geliştirmek isterim.. resimlerin tamamını edinemedim onun için gelişi güzel konmuştur.
görsel olarak güzel ama o tabaklar görselliği bozuyor çok havada kalmışlar birinci çalışmandaki üsttek tabak orada çok sırıtıyor çok havada mesela ve yazıları biraz daha belirgin yapabilirsin mesela paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık
stajerim lise son grafik tasarım okuyorum çalıştığım yerde işi getirdiler bende bi köşede yaptım bunları ama font konusunda sıkıntı yaşadık a4e okadar yazıyı sığdırmak konusunda sıkıntı çektim fontlarla pek haşır neşir değilim bu hoşuma gitti yaptım ama ilginiz için teşekkür ederm umarım kendimi anlatabilmişimdir
yorumlar ve tavsiyeler için gerçekten sağolun. fakat söylediğim gibi tabaklar öylesine yerleştirilmiş öylesine resimler sadece oraya tabakların geleceğini bilinsin diye koydum çok teşekkürler...