Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

izmirden acil iş arıyorum...10 yıllık grafiker...

x_graphdesign_x

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar izmir yeşilyurt da ikamet ediyorum. 26 yaşındayım ve 10 yıllık grafikerim... acilen iş arıyorum... ilgilenenlerin dikkatine mail adresi özel msjla yollarsanız cv yollayabilirim. lütfen ciddi olanlar msj atsın...

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

x_graphdesign_x

🌱Yeni Üye🌱
izmir'de acil iş arıyorum... 10 yıllık deneyimmmmm!

göztepe anadolu meslek ve meslek lisesi grafik bölümü 2000 mezunuyum... tasarım konusunda fazlasıyla geniş açıdan düşüncelerimi gün ışığına çıkartmak ve yaratmak en büyük zevkimdir... izmir yeşilyurtta ikmet etmkteyim. acil iş arıyorum. son 2 yıldır evden andaç tasarımları ypıyorum. matbaa ve ajans deneyimim yüksektir.. ilgilenen olursa özelden msjla mail adreslerini yollarlarsa üzerinde yaptığım işlerden örnekler olan cv mi yollyablirim...

şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk ederim....

dagci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yardımcı bayan grafiker arıyoruz

İzmir - Ayrancılar'daki Metropak Ambalaj Fabrikası için yardımcı bayan grafiker arıyoruz.

Yoğunlaşan çalışma şartlarımız nedeniyle birlikte çalışabileceğimiz (emekli olmuş grafik tasarımcıyım) yardımcı bir grafik tasarımcı olarak başlayıp ileride yerime geçebilecek kabiliyette bir eleman istiyoruz.

Karabağlardan servisimiz vardır.

Firmamızın web sitesinden iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz.

x_graphdesign_x

🌱Yeni Üye🌱
yanlız bn yardımcı grafikerlik yapacak kadar tecrübesiz biri değilim :S:S 10 senedir bu sektördeyim... ama yerinizi çok uzak

ajansaplus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansaplus.com
Selamlar. Ajans APlus Güney Ege'de markalaşmaya devam ediyor. Buna ortak olmak istersen seni ekibimizde görmek isteriz. ik@ajansaplus.com cv ve çalışma örneklerinizi ulaştırınız.
Maaş+SSK+Kalacak Yer+Yemek standarttır.

dantoldenyus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İzmir Aliağa'da çalışmayı düşünürseniz 6165757 Magenta Basım Evi

tlv2007

🌱Yeni Üye🌱
Web tasarım elemanı

İzmir Alsancak Kıbrıs Şehitlerindeki ofisimizin web tasarım bölümünde görev almak üzere, geliştirdiğimiz farklı web yazılım ve tasarımları için yaratıcı ve özgün tasarımlar geliştirebilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Hızlı ve etkin çalışıp zamanını iyi kullanabilen,
HTML bilgisi olan,
Hazır şablonlar vb. kullanmaksızın özgün tasarım gerçekleştirebilen,
Kullanılan web yazılımının kriterlerini öğrenip buna göre tasarım geliştirebilecek,
Takım çalışmasına yatkın ve sonuç odaklı çalışan,
Minimalist, Yaratıcı,
İş başvurusu sırasında daha önceki yapmış olduğu çalışmaları referans olarak gösterebilecek,
web tasarım konusunda en az iki yıl profesyonel deneyimi olan,
Takım arkadaşları arıyoruz.

Yukarıdaki özellikleri taşıyorsanız cv'nizi ve daha önce yaptığınız çalışmaları info@ceoyazilim.com adresine mail atmanız gerekmektedir.

safakofset

🌱Yeni Üye🌱
Aydın'ın söke ilçesinde hizmet veren şirketimize eleman alımı yapılacaktır. Düşünürseniz CV'nizi safakofset@hotmail.com adresine göndermeniz rica olunur. İyi günler