Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 16 Eyl 2008 #1 Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.
the_one ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 1,864 Tepkime puanı 83 17 Eyl 2008 #2 Tasarımlar ilginç ama şahsen hiçbirine sahip olmak istemem.Bilgisayar oyunundan çıkmış biri duruyorlar
Tasarımlar ilginç ama şahsen hiçbirine sahip olmak istemem.Bilgisayar oyunundan çıkmış biri duruyorlar
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 17 Eyl 2008 #3 the_one' Alıntı: Tasarımlar ilginç ama şahsen hiçbirine sahip olmak istemem.Bilgisayar oyunundan çıkmış biri duruyorlar Genişletmek için tıkla ... Hımm... Ben de sevinmiştim. Ben şahsen çok beğendim çalışmayı. Sevinme sebebine gelince: İşte anlayan birisi çıktı. Fakat sanırım bu tasarımı yapan arkadaşı tek ben kutlamak zorunda kalacağım. Küçük bir ipucu: Konu başlığını dikkatli okuyunuz.
the_one' Alıntı: Tasarımlar ilginç ama şahsen hiçbirine sahip olmak istemem.Bilgisayar oyunundan çıkmış biri duruyorlar Genişletmek için tıkla ... Hımm... Ben de sevinmiştim. Ben şahsen çok beğendim çalışmayı. Sevinme sebebine gelince: İşte anlayan birisi çıktı. Fakat sanırım bu tasarımı yapan arkadaşı tek ben kutlamak zorunda kalacağım. Küçük bir ipucu: Konu başlığını dikkatli okuyunuz.
the_one ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 1,864 Tepkime puanı 83 17 Eyl 2008 #4 Siz hep çevrimdışısınız sanırım Çalışmaların yayınlandığı sitedeyim şuan çok ilginç şeyler var. İpucuna şimdi dikkat ettim diyelim
Siz hep çevrimdışısınız sanırım Çalışmaların yayınlandığı sitedeyim şuan çok ilginç şeyler var. İpucuna şimdi dikkat ettim diyelim
recepuncu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Mar 2008 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 Yaş 39 17 Eyl 2008 #5 hep bunları nereden bulabileceğimi merak eder dururdum