Neler yeni

Joomla site tasarlıyacak ve içerik girecek kişiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkocean06

🌱Yeni Üye🌱
Joomla site tabanına tasarım yapabilecek yada şablon kullanabilecek yada bileşenler,modüller yükleyecek, içerikler girecek olan bir arkadaşa ihtiyacım var.

Lütfen joomla site çalışmalarınızı ve e-posta adresinizi ve istediğiniz fiyat listenizi Ö.M. olarak gönderiniz.

Teşekkürler

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

voltron

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam özel mesaj atamıyorum malum yeni kurallar...
işinizi yürütebilirim
istenileni buradan daha detaylı yazarsanız kesin size olum yada olumsuz bi cevap verebilirim ÖM dende istenileni ve eposta adresinizi bana atabilirsiniz

iletişim adresim
1833.jpg

Son düzenleme:

voltron

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında arayüzden ziyade sistem bileşen entegreleri ile dikkat çekebileceğim bir site. Fakat merak ettim ayrıntıyı ?

sağ üst köşedeki menüler az görünüyor neredeyse belli olmuyor

not:konuları karıştırmadıysam

settlemoon

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.turktasari.net
Joomla tasarımlar

Joomla site tabanına tasarım yapabilecek yada şablon kullanabilecek yada bileşenler,modüller yükleyecek, içerikler girecek olan bir arkadaşa ihtiyacım var.

Lütfen joomla site çalışmalarınızı ve e-posta adresinizi ve istediğiniz fiyat listenizi Ö.M. olarak gönderiniz.

Teşekkürler

Çalışmalarımı özelden paylaşmak için lütfen iletişime geçiniz. settlemoon@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...