Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

K. Hyper Girl Tasarım Yarışması Sonuçlandı!

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
8-28 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılan K. Hyper Girl Tasarım Yarışması sonuçları bugün açıklandı.
Aşağıda ödüle laik bulunan çalışmaları inceleyebilirsiniz.
Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

İşte yarışma sonuçları

1. olan Ferhat 2.000 $

9705637750289kingstongi.jpg

2. olan Kumru Acaroglu - $600
51909349.jpg

3. olan Selçuk koçman 32GB HyperX DDR3 Memory
70790024.jpg

3. olan Zafer 32GB HyperX DDR3 Memory
4479396115239bitim.jpg

3. olan İbrahim Ramazan 32GB HyperX DDR3 Memory
6346781605984stophaunth.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kilitlenen tarafta kalmıştı konu ile ilgili yorumunuz.
Hepyek:
Birinci ve sondaki üçüncü iyilermiş, ama ben oylarken bunları gördüğümü hatırlamıyorum.

Ben birçok çalışma inceledim. İçlerinde gerçekten çok çok iyiler vardı. Ama taktir jürinin :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayırlısı olsun ne diyelim :D

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
9705637750289kingstongi.jpg

Jüri neden bu resimdekini seçmiş anlayamıyorum
gerçi 1. ye zaten 2000 dolarcık vermişler
sanki jüri bedavaya çalışmış gibi ve rastgele seçim yapmış
3. yü bile seçmeyi becerememişler zaten

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki sayın nazy siz hangi kriterlere göre çalışmayı başarısız buldunuz?

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Peki sayın nazy siz hangi kriterlere göre çalışmayı başarısız buldunuz?
Öncelikle ben tasarımcı değilim ama çok tasarım gördüm
bu çalışma
japonların *****grafik çizgifilmlerindeki karakterleri, 3 boyutlu dövüş oyunlarındaki karakterleri anımsatıyor ve gözlerindeki kırmızı parıltı ile çalışma genelinin hiç bir alakası yok
ayrıca şu "Biz Tasarımı Tasarımdan Anlayana Yapıyoruz" zihniyetinden kurtulmalısınız
sonuçta tasarım herkese, tüketiciye sunulan bir ürün ve herkes tasarım kriterlerini bilmez, bilmek zorundada değil zaten
yani beğenip beğenmemek için tasarım kriterlerini bilmek yada açıklamak zorunda değilim

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle ben tasarımcı değilim ama çok tasarım gördüm
bu çalışma
japonların *****grafik çizgifilmlerindeki karakterleri, 3 boyutlu dövüş oyunlarındaki karakterleri anımsatıyor ve gözlerindeki kırmızı parıltı ile çalışma genelinin hiç bir alakası yok
ayrıca şu "Biz Tasarımı Tasarımdan Anlayana Yapıyoruz" zihniyetinden kurtulmalısınız
sonuçta tasarım herkese, tüketiciye sunulan bir ürün ve herkes tasarım kriterlerini bilmez, bilmek zorundada değil zaten
yani beğenip beğenmemek için tasarım kriterlerini bilmek yada açıklamak zorunda değilim

ewt japonların manga karakteri ama yarışmanın kuralında böyle bişey yapılmıcak diye bişey yazdığını sanmıyorum, sizin yarışmadan beklediğiniz sanırım nod32 in karakteri gibi daha dijital bişey sanırım, bir de kırmızı parıltıya takmışsınız , çalışmanın geneliyle alakası yok falan , yarışmanın geneli nedir acaba kırmızı göz yapılmıcak falanmı, ... "Biz Tasarımı Tasarımdan Anlayana Yapıyoruz" zihniyetinden kurtulmalısınız demişiniz, zaten herkes bundan kurtulmuş durumda, yoksa kimse iş yapamaz bu sektörde

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
ewt japonların manga karakteri ama yarışmanın kuralında böyle bişey yapılmıcak diye bişey yazdığını sanmıyorum, sizin yarışmadan beklediğiniz sanırım nod32 in karakteri gibi daha dijital bişey sanırım, bir de kırmızı parıltıya takmışsınız , çalışmanın geneliyle alakası yok falan , yarışmanın geneli nedir acaba kırmızı göz yapılmıcak falanmı, ... "Biz Tasarımı Tasarımdan Anlayana Yapıyoruz" zihniyetinden kurtulmalısınız demişiniz, zaten herkes bundan kurtulmuş durumda, yoksa kimse iş yapamaz bu sektörde
oooo
siz konuyu bıraktınız bana kapıldınız:) zaten kafası çalışan insanların en sevidiği şeydir, hayatı satranç oyunu gibi görür tüm fırsatlarda rakibi
sıkıştırır:) neyse..:)

evet ayne öyle nod32 fikrini tuttum, terminatör filminden esinlenseler siber bir karakter çıkarsalar güzel olabilirdi

kırmızı parıltı konusu
kırmızı göz çok abartılı değilmi sizcede?
şöyle düşünün, hani yüzün üzerine tam gözün altına bir ben eklesenmi güzel durur, yoksa sivilcemi?
bu çalışmanın kırmızı parıltısı bana sivilce gibi geldi
size güzel gözüküyorsa bilgisayarınızda duvar kağıdı olarak kullanın, umrumda olmaz
istediğiniz yapın bende istediğimi rahat rahat beğenmeyeyim, değilmi:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
oooo
siz konuyu bıraktınız bana kapıldınız:) zaten kafası çalışan insanların en sevidiği şeydir, hayatı satranç oyunu gibi görür tüm fırsatlarda rakibi
sıkıştırır:) neyse..:)

evet ayne öyle nod32 fikrini tuttum, terminatör filminden esinlenseler siber bir karakter çıkarsalar güzel olabilirdi

kırmızı parıltı konusu
kırmızı göz çok abartılı değilmi sizcede?
şöyle düşünün, hani yüzün üzerine tam gözün altına bir ben eklesenmi güzel durur, yoksa sivilcemi?
bu çalışmanın kırmızı parıltısı bana sivilce gibi geldi
size güzel gözüküyorsa bilgisayarınızda duvar kağıdı olarak kullanın, umrumda olmaz
istediğiniz yapın bende istediğimi rahat rahat beğenmeyeyim, değilmi:)

Belkide o kırmızı gözlü varlık bir cybernetic bio-organism (sibernetik organizma)..? :)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Belkide o kırmızı gözlü varlık bir cybernetic bio-organism (sibernetik organizma)..? :)
tabi bunu yansıtan tek obje, sadece gözleri
bu yüzden çalışmanın geneline aykırı..

normal, bizim çektiğimiz fotoğrafları bir düşünün
fotoğraflardaki kırmızı göz olayını düşünün, herkesin vardır öyle bir fotoğrafı:)
hiç gözlerin cyborg gibi çıkmış diye bir espiri duydunuzmu? ben duymadım
yani velhasıl
gözüne yanlışlıkla kırmızı bi parıltı eklenen masum bir kıza cyborg
yada sibernetik organizma demek mantıklı gelmiyor
gerçi 2000 dolara anca gözleri parlar:D o organizmanın

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
tabi bunu yansıtan tek obje, sadece gözleri
bu yüzden çalışmanın geneline aykırı..

normal, bizim çektiğimiz fotoğrafları bir düşünün
fotoğraflardaki kırmızı göz olayını düşünün, herkesin vardır öyle bir fotoğrafı:)
hiç gözlerin cyborg gibi çıkmış diye bir espiri duydunuzmu? ben duymadım
yani velhasıl
gözüne yanlışlıkla kırmızı bi parıltı eklenen masum bir kıza cyborg
yada sibernetik organizma demek mantıklı gelmiyor
gerçi 2000 dolara anca gözleri parlar:D o organizmanın
Evet vermiş olduğunuz örnek eğer fotoğraf ise haklısınız. Fakat konumuz fotoğraf değil.

Bu arada evet bunu yansıtan belki de sadece gözleri. O kadar gerçekçi bir robot ki... :) Olamaz mı? Belki de aynen dediğim gibi. :)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Evet vermiş olduğunuz örnek eğer fotoğraf ise haklısınız. Fakat konumuz fotoğraf değil.

Bu arada evet bunu yansıtan belki de sadece gözleri. O kadar gerçekçi bir robot ki... :) Olamaz mı? Belki de aynen dediğim gibi. :)
belki ama... %10 ihtimal
gerçekçi, seksi ve + masum bir robot henüz üretilmemişken, bunu çaışmaya yansıtmak,
olmayan bir hedefi 12 den vurmayı planlamak gibi birşey:smile:

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yarışmayı hangi kritere göre değerlendirmişler bir türlü anlamadım. Yani seçilen tasarımlar ne estetik, ne de anlam ve içerik yönünden vasata bile zor yaklaşıyor açıkcası. Kazanabilecek çok daha güzel tasarımlar vardı. O kadar tasarımın içinden bunların seçilmesi çok acayip doğrusu.

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nazy ve gök-hana katılıyorum son resim dışında (ki oda sadece estetik) ne estetik nede dolaylı düşündürücü, yaratıcı fikirler ; yarışmanın kurallarını bende okudum ve orda hayal gücünüzü zorlayın ve yaratıcı zekanızı çıkartın gibi cümleler yazıyordu . Bu tasarımlardan hiç biri ne zekamızın muhteşemliğinin bir göstergesi nede hayal gücümüz bu kadar sınırlı ! Yapmayın lütfen grafik tasarım şu kadar basitmiii....

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

madarin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.medyamutfak.com
birinci olan arkadaşın çalışması bana capcom vs snk chaos tan shiki yi baya bi anımtsattı

psnx

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle dereceye girecek daha iyi çalışmalar vardı...