KADDOUR Trading
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 17 Nis 2012 #1
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 17 Nis 2012 #2 Çok başarılı buldum. Firmanın madencilikle uğraşmasına rağmen, kendini aşmış, albenisi olan kurumsallığını modernize etmiş bir çalışma. Tebrik ediyorum. +1 (Yanlızca ana sayfada ki ''detay sayfası'' kısmına bir çözüm şart gibi..)
Çok başarılı buldum. Firmanın madencilikle uğraşmasına rağmen, kendini aşmış, albenisi olan kurumsallığını modernize etmiş bir çalışma. Tebrik ediyorum. +1 (Yanlızca ana sayfada ki ''detay sayfası'' kısmına bir çözüm şart gibi..)
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 17 Nis 2012 #3 creedwar' Alıntı: Çok başarılı buldum. Firmanın madencilikle uğraşmasına rağmen, kendini aşmış, albenisi olan kurumsallığını modernize etmiş bir çalışma. Tebrik ediyorum. +1 (Yanlızca ana sayfada ki ''detay sayfası'' kısmına bir çözüm şart gibi..) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için slider kısmındaki detay butonu için haksız sayılmazsınız
creedwar' Alıntı: Çok başarılı buldum. Firmanın madencilikle uğraşmasına rağmen, kendini aşmış, albenisi olan kurumsallığını modernize etmiş bir çalışma. Tebrik ediyorum. +1 (Yanlızca ana sayfada ki ''detay sayfası'' kısmına bir çözüm şart gibi..) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için slider kısmındaki detay butonu için haksız sayılmazsınız
Joymen ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 May 2010 Mesajlar 229 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.trvitrin.com 17 Nis 2012 #4 Joymen bunu beğendi
B Braveart ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 1,569 Tepkime puanı 124 17 Nis 2012 #5 Bende çok beğendim, hem modern çizgiler, hem ferah bir tasarım olmuş. Böyle karmaşadan uzak şeyleri seviyorum. elinize sağlık.
Bende çok beğendim, hem modern çizgiler, hem ferah bir tasarım olmuş. Böyle karmaşadan uzak şeyleri seviyorum. elinize sağlık.
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 17 Nis 2012 #6 Joymen' Alıntı: Joymen bunu beğendi Genişletmek için tıkla ... dubstr bu yorumu beğendi
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 17 Nis 2012 #7 Erkal COŞKUN' Alıntı: Bende çok beğendim, hem modern çizgiler, hem ferah bir tasarım olmuş. Böyle karmaşadan uzak şeyleri seviyorum. elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için.
Erkal COŞKUN' Alıntı: Bende çok beğendim, hem modern çizgiler, hem ferah bir tasarım olmuş. Böyle karmaşadan uzak şeyleri seviyorum. elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için.