Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadınlar neden erkek parfümü...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet sizce kadınların neden erkek parfümlerini sevdiklerine cevap nedir?

Erkekler bayan parfümü kokusunu sürsede kullanmazlar. Bunun iki sebebi olabilir:
  1. Başkaları tarafından yanlış yorumlanmamak için.
  2. Sadece kendileri ile ilgili olmadığından.

1. Başkaları tarafından yanlış yorumlanmamak için.

Düşünsenize bayan parfümü kullanan bir arkadaşınız. :) İnsan neler düşünmez değilmi. Bu şık çok fazla uzatılacak bir madde değildir. Zaten herşey açıktır.

• Sadece kendileri ile ilgili olmadığından.

Çünkü bir erkek sadece kendisinin hoşuna gidiyor diye bayan parfümü kullanmaz. Kadını da etkilemek ve dikkat çekmek ister. Oysaki bir kadın sadece kendini düşünüyor ve çevresindekiler umrunda değilse sadece kendisinin hoşuna giden erkek parfümünü kullabilir.

Yukarıda ki denklemimden çıkarılacak sonuç:
Kadın = Bencil. :D

Benzer konular

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
yok canım. bayanlara özeniyorsunuz.
• bir bayan erkek parfümü kullanabilir abes durmaz. peki ya, bi erkek bayan parfümü kullanırsa... :giggle:
• bir bayan pantalon giyebilir, hatta kravat bile takabilir. peki ya, bi erkek etek giyerse... :giggle:
• bir bayan her rengi rahatça kullanabilir. peki ya bi erkekte pembenin en parlak tonları... :giggle:
• bir bayan çirkinse de makyajla güzelleşebilir. peki ya bir erkek makyaj yaparsa... :giggle:

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
kusura bakma ama ben böyle bir denklemi nasıl olusturdun anlamadım o zaman erkek=korkak mı? demeliyiz senin yazının sonucunda bölede bir denklem cıkarabiliriz

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
• bir bayan erkek parfümü kullanabilir abes durmaz. peki ya, bi erkek bayan parfümü kullanırsa... :giggle:
• bir bayan pantalon giyebilir, hatta kravat bile takabilir. peki ya, bi erkek etek giyerse... :giggle:
• bir bayan her rengi rahatça kullanabilir. peki ya bi erkekte pembenin en parlak tonları... :giggle:
• bir bayan çirkinse de makyajla güzelleşebilir. peki ya bir erkek makyaj yaparsa... :giggle:

• Bence abes duruyor.
  • Bir İskoç ta etek giyiyor. Kimse bir şey demiyor. :D
  • Pembe giyen erkeklerde biliyorum. Özellikle gömlek ve kravat...
  • Çirkinlik içtedir dışta değil. ( İşte bu çok büyük bir yalandı. :D )

kusura bakma ama ben böyle bir denklemi nasıl olusturdun anlamadım o zaman erkek=korkak mı? demeliyiz senin yazının sonucunda bölede bir denklem cıkarabiliriz

Diyebilirsin. :) Bu ne beni ne de seni haklı çıkartmaz. :)

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
  • Bence abes duruyor.
  • Bir İskoç ta etek giyiyor. Kimse bir şey demiyor. :D
  • Pembe giyen erkeklerde biliyorum. Özellikle gömlek ve kravat...
  • Çirkinlik içtedir dışta değil. ( İşte bu çok büyük bir yalandı. :D )

peki sizi bir iskoç erkeği gibi etek ve pembe tişörtle görebilir miyiz?:rolleyes:

AnıL Karahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobedestek.net
Hande arkadaşımız biraz çelişkili bir cevap vermiş bunların yarısı tahsil yarısıda erkeklık gururlarıyla delıkanlılıkla ilgili:)

mesela ben televizyon reklamlarında etek giyen erkek gördüm ama yolda giderken yürürken görmedim göremem yani bunu aklı ermeyen bir insan bile yapmazkı zaten.

Yüce allah İnsanları 2 cins de yaratmış Bay , Bayan :)

ama tabi ben türklük özgüsüyle konuştum.

askerleri eteklı olan ülkeler var:)

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Erkekleri çok sevdikleri için olmasın sakın :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Erkekleri çok sevdikleri için olmasın sakın :)

Parfüm üreticileri ürünlerini üretirken bir takım hormonları harakete geçirecek formüllerde kullanırlar. Bir kadın erkek parfümü kullandığında kendim sıkarım kendim koklarım gibi bencilce bir düşünceye kapılıyor bence...

Buda yine denklemi ortaya çıkartıyor... :D

Kadın = Bencil.

Not: Erkek parfümü kullanmayan tüm kadınlar tüm oylarımız size... :D

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben hiç erkek parfümü kulanmadım... Ama niye kadınlara çamur atıyorsunuz ya...
Çok sevginizden şaka yapiyorsunuz dimi?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Parfüm üreticileri ürünlerini üretirken bir takım hormonları harakete geçirecek formüllerde kullanırlar. Bir kadın erkek parfümü kullandığında kendim sıkarım kendim koklarım gibi bencilce bir düşünceye kapılıyor bence...

Buda yine denklemi ortaya çıkartıyor... :D

Kadın = Bencil.

Not: Erkek parfümü kullanmayan tüm kadınlar tüm oylarımız size... :D

Parfüm kokusu: temiz, ferah, mutluluk, güzellik bir parçasıdır.

peki, çoğu bayan parfümleri çiçek kokusundan yapılmış. onun için erkek bayan parfümü kullanamaz, arkadaş tarafından yanlış anlaşılmak korkusundan. Aynı şekilde de pembe tonları giysileri da giyemez ''Erkek adamı yıkışmaz'' diye... bazı kokular uni*** olduğu için kadın rahatlıkal kulanabilir.

peki, o zaman neden kadın erkek parfümü kullanılmaz?

Kadın = Bencil. Ya Erkek?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Parfüm kokusu: temiz, ferah, mutluluk, güzellik bir parçasıdır.

peki, çoğu bayan parfümleri çiçek kokusundan yapılmış. onun için erkek bayan parfümü kullanamaz, arkadaş tarafından yanlış anlaşılmak korkusundan. Aynı şekilde de pembe tonları giysileri da giyemez ''Erkek adamı yıkışmaz'' diye... bazı kokular uni*** olduğu için kadın rahatlıkal kulanabilir.

peki, o zaman neden kadın erkek parfümü kullanılmaz?

Kadın = Bencil. Ya Erkek?

Erkek = Kutsal bir varlık... :p :D:D

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Hanımlar kendimizi bu soğuk savaşa kurban etmiyelim. Aşırı tahrik var. Ciddiye almiyalım derim..

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟

1. acaba hangi erkek eşinin erkek gibi kokmasını ister, erkeklere sordunuz mu,
2. bir bayan pantolon giyebilir.. demişsiniz. bu topluma ve kültüre göre değişen bir durumdur. bazı kültürlerde erkeler de etek giyiyor.. yada arab ülkelerinde cibbal denilen tek entari şeklinde ki giyiside giyilebiliyor.
3. bu pembeye yüklediğimiz anlamlardan dolayıdır. Aslında hiç bir sakıncası yok erkekte giyebilir. hatta giyiyorda örn: Fatih Ürek :rofl:
4. neye göre çirkinse ve neye göre güzelleşir..