Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kafkas Reklam Logo Çalışması

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Yeni kurmuş olduğumuz reklam firması için hazırladığımız logo çalışması. Olumlu olumsuz yorumlarınızı esirgemeyiniz.

KafKas-Reklam.jpg

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
yukardaki oklar nedir ne anlama geliyor tamam kafkasın k'larının harfleri de bir anlamı olmalı normalde media playerlarda bu işaret geri sarmadır mesela benim aklıma o geldi bakınca font zaten sıkıntı bir de birşey soracağım reklamcılık mezunu biri olarak reklam nedir ve ne iş yapıyorsunuz

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Evet okların bir anlamı var. Kayra ve Kerem isminde iki oğlum var. Senin ok olarak gördüklerin hem KafKas'ın hemde Kayra ve Kerem isimlerinin K'ları oluyor. Bu arada geri sarma tuşuna benzetmişsin. Ancak geri ve ileri mevzusu aslında görecelidir. karşı karşıya duran iki kişiden birinin gerisi diğerinin ilerisidir aslında. Hal böyleyken ben o logoyu ileri gitmek olarak ta tefekkür etmiştim aslında.
Font konusunda birşey söyleyemem, mutlaka her zaman daha iyisi vardır. Eğer aklında bir fikir varsa paylaşırsan sevinirim.
Aslında öncelikli işim Açık Hava Reklam üzerine ama şu aralar paraya ihtiyacım olduğu için, ofset yada web tasarım işlerini de geri çevirmiyorum.
Senin tabirinle "reklamcılık mezunu biri olarak" sen reklamın ne olduğunu biliyorsundur zaten. Bu sebeple bu sorun (özellikle mezun olduğun bölümü belirtmekle) karşı tarafı küçümsediğini düşünmeme sebep oldu. Ancak ben yaptığım işte ne kadar bilgili olduğum konusunda değil bu logo hakkında eleştiri bekledim. İnsanların okuduğu okul o konuda uzman oldukları manasına gelmez. Herkes bilgi ve becerisi kadar başarılı olur.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardes küçümsemek hiçbir zaman aklımda bile yoktu o yüzden kusura bakma ama yaptığın işleri araştırarak yaparsan başarın daha da artar sana nacizane tavsiyem.