Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kafkas üniversitesi logo yarışması

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar eminim ki sizler arasında da bu yarışmaya katılan olmuştur. Şartnamede sonuç açıklanma tarihi 24.01.2013 olarak belirtilmişti. Gün neredeyse 26.01.2013 olucak hala bir haber yok. Emeklerimizle resmen dalga geçiliyor lütfen sizlerde görüşlerinizi bildirin

Benzer konular

grafot

🌱Yeni Üye🌱
maalesef ben de katıldım bekliyorum öyle..

grafot

🌱Yeni Üye🌱
Maalesef... Attığım maillere zaten cevap yok. Sonuçlar açıklandığı zaman neye göre değerlendirme yapıldığı ve beklendiği belli olucak

Benim arkadaşım da aradı. Henüz kurul toplanmadı denmiş. Kafkas üniversitesi bir kez daha logo yarışması yapmış, sonuç ' kaü ye uygun amblem-logo bulunamadı',
baktıklarından şüpheliyim, aynı sonuç çıkarsa şaşırmayalım.. :[

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim arkadaşım da aradı. Henüz kurul toplanmadı denmiş. Kafkas üniversitesi bir kez daha logo yarışması yapmış, sonuç ' kaü ye uygun amblem-logo bulunamadı',
baktıklarından şüpheliyim, aynı sonuç çıkarsa şaşırmayalım.. :[

Kesinlikle.. Ya da hangi yandaşlarına torpil yapsak diye düşünüyo da olabilirler..

grafot

🌱Yeni Üye🌱
Bekleyelim, hayırlısı olsun...

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
bizim okuldan da bu yarışmaya katılım oldu ama açıklandı diye biliyorum ben hatta hocamız da bize göstermişti seçilen eseri ...

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

anoic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Yarışma sonucu Ne zamandır Acaba O kadar Bekledim sonuç yok Belirtilen tarihi çok oldu geçeli , Bilgisi olan var sa paylaşa bilir mi ?

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yarışma Şartnamesinde 24 ocak 2013 Yazıyor ama sonuç hala belli değil sanırım.

grafot

🌱Yeni Üye🌱
Siz de arayın bi, bakalım size ne bahane bulacaklar :) ümidi kesin, açıklanmayacak...ilgisizler

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Valla sanırım ben herkes adına baya aradım... Cevap ya açıklanmayacak ya da komisyonda, 1-2 gün sonra duyurulacak... Türkiye Su Enstitüsü Logo yarışmasıda açıklanma gününde açıklanmadı fakat aynı gün sitelerinde bir duyuru yayınladılar yoğunluk nedeniyle en kısa sürede açıklanıcak diye. Bunun gibi bir duyuru yapmak bu kadar zorsa o Üniversiteden hayır gelmez zaten