Memleketten 1 hafta önce geldim pasımı atmak için yaptığım bir çalışma :)
N NaRe_TuRKeY ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Eki 2008 Mesajlar 118 Tepkime puanı 2 5 Şub 2013 #1 Memleketten 1 hafta önce geldim pasımı atmak için yaptığım bir çalışma
mecityilmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 15 Kas 2012 Mesajlar 263 Tepkime puanı 2 5 Şub 2013 #2 NaRe_TuRKeY' Alıntı: Memleketten 1 hafta önce geldim pasımı atmak için yaptığım bir çalışma Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim kardeşim güzel çalışma. çalışma aşamlarını video çekip anlatma imkanın olursa aslında çok iyi olur.
NaRe_TuRKeY' Alıntı: Memleketten 1 hafta önce geldim pasımı atmak için yaptığım bir çalışma Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim kardeşim güzel çalışma. çalışma aşamlarını video çekip anlatma imkanın olursa aslında çok iyi olur.
hasanizma ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Kas 2007 Mesajlar 137 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.hasanatesmedia.com 7 Şub 2013 #3 senin çocukluğuna inmek gerek
N NaRe_TuRKeY ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Eki 2008 Mesajlar 118 Tepkime puanı 2 7 Şub 2013 #4 hasanizma' Alıntı: senin çocukluğuna inmek gerek Genişletmek için tıkla ... üstat böyle çalışmalar daha gerçekçi olmak zorunda olduğu için zor oluyor ve bende böyle çalışmalar yapmayı tercih ediyorum :
hasanizma' Alıntı: senin çocukluğuna inmek gerek Genişletmek için tıkla ... üstat böyle çalışmalar daha gerçekçi olmak zorunda olduğu için zor oluyor ve bende böyle çalışmalar yapmayı tercih ediyorum :