Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kan İle Çizilen Atatürk Portresi !

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gökhan Sav'ın kanı ile çizdiği Mustafa Kemal Atatürk portresi.

watch

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Neden yapmışkı böyle birşeyi..yeteneği varsa boya kullansın..

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Boyalar bu vatan ve Türk milleti için yapılan fedakârlıklardan , dökülen kanlardan sonra 1 haftada iyileşecek 3-5 kesiğin yerini tutmaz diye düşünüyorum.Yeteneğini tartışmaya gerek duymuyorum.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne ilgisi var arkadaşım..Olayı dramatize etmeye gerek yok..Hepimizin Atatürk'e ve bu vatan için can verenlere saygımız var ama bence hoş değil izleyemedim bile zaten kan tutar..Davranış duygusal olarak bakıldığında..'ne savaşlar yapılmış ne kanlar dökülmüş bir parmak kesiğimi bize dokunucak' gözüyle bakılabilir..Ama bence kendine zarar vermenin hiç bir mantığı yok..Yeteneği varsa boya ile resmetsin Atamızı..

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Portrenin kan ile çizilmesi kompozisyonu tamamlamış." diyip uzunca tartışmaya gerek duymuyorum , mesaj anlayana.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok profesyonelce, diğer çalışmasınıda (Volkan KONAK) izledim gerçekten çok başarılı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma gerçekten güzel ama kanıyla bu portreyi yapması gerekmiyor bence...

Elbetteki Türk milletinin vatan sevgisi tartışılmaz, yine de herşeye kan bulaştırmayalım diyorum...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma gerçekten güzel ama kanıyla bu portreyi yapması gerekmiyor bence...

Elbetteki Türk milletinin vatan sevgisi tartışılmaz, yine de herşeye kan bulaştırmayalım diyorum...

kesinlikle katılıyorum. Zaten çoğu şeyleri dramatize ede ede şuan bu haldeyiz. Hepyekin cümlelerinden snr birşey demeye gerek bile duymuyorum

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ortada dramatize edilen birşey mi var , ben göremiyorum ama sizin bakış açınız olayı dramatize edilmiş olarak görmenizi sağlıyor ise bu ruh halinden kurtulmalısınız irm.art.

Kan, boya, kalem, kömür her ne malzeme ile çiziliyorsa bu kendi tercihidir , bir gereklilik meselesi zaten değildir. Düşüncelerinize katılmıyorum , herşeye kan bulaştırmamak konusu dışında..