Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapadokya Gezi Afişi Çalışmam.

fatiharslan7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yeni yeni bu işi öğreniyorum Ufuk Üniversitesi Kapadokya Gezi'si için bir afiş yapmıştım.baya önce ama sizinde görüşlerinizi almak istedim iyi olan yerlerim eksik olan yerlerim nereler bana söylerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

kapadokyagezifinish2.jpg

Benzer konular

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
yazı karakterlerini

değiştirmekle işe başlasan daha iyi olur özellikle tarih bölümlerindekini onları düz bir karakter yaparsan daha anlaşılır olur

fatiharslan7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontlar için çok eleştiri aldım zaten artık çok dikkat ediyorum ayrıca bu afiş benim PS ile yaptığım ilk çalışmam onuda göz önünde bulundurarak biraz daha geliştirici yorumlar istiyorum.

Graphicturk yorumun için teşekkürler unutmayacağım bunu.

BluePich

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gezi afişinden ziyade Konser afişi gibi olmuş..

Kapadokya'yı küçük bir alanda değilde daha geniş bir yerde tutmayı dene..

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu iş için yeni olduğunu söylüyosun yanlış yapa yapa doğruyu bulacaksındır. Bu uzun yolda sana başarılar.Afişini baştan aşağı yenilemen gerek

RaTRoJaN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.flickr.com
tasarimi yapan arkadasin ismi ve web adresi cok buyuk düzeltilmeli kucuk olarak telefonlardan sonra alta yazilmali

info yazmissin bence gereksiz bilgi icin yazabilirsin infoya gerek yok TURKCE lütfen kullanalim

bide 120 TL ucaklami bu cok pahali ya :)) bu da sakaydi hade bakalim kolay gelsin.

esbora

🌱Yeni Üye🌱
yazilar neden egri bügrü biri saga yatik bir sola bilmem ama ben okurken zorlandim. yani okumak icin biraz ugrasmak lazim. ayrica stroke rengini baska renk kullanirsan daha iyi olur. onun disinda güzel olmus.

harry porter

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım bende fontları beyendim nedense :) sadece resim görüntüsü birazdaha büyük olabilirdi ellerine sağlık kolay gelsin ..