Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kar payı karşılığı 2D oyun grafikleri hazırlayacak çalışma arkadaşı - İstanbul

RickRaven

🌱Yeni Üye🌱
Kar payı karşılığı 2D oyun grafikleri hazırlayacak çalışma arkadaşı

Aranan Şehir: İstanbul

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Bilgisayar Mühendisiyim. Şu anda bir yere bağlı olarak çalışmıyorum. Bir süredir iPhone platformunu inceliyorum, ve bu platform için 2 boyutlu (2D) oyunlar yazacağım.

Yazılım kısmının üstesinden gelebilirim, ancak grafiklerin gerçekten yetenekli biri tarafından hazırlanmasını istiyorum. Ayrıca sadece grafiklerin hazırlanmasından ibaret değil aynı zamanda birlikte fikir üretebileceğim, yaratıcı ve zeki bir çalışma arkadaşı arıyorum.

Karşılık olarak, üretilen oyundan elde edilen gelir ne ise, anlaşacağımız kısmını sanatçı arkadaşa vereceğim.

İlgilenen adayların, gerçekten çok iyi çizim yeteneği olması ve bu yeteneklerini bilgisayar ortamına aktarabiliyor olması gerekiyor.

Basit logo yada banner tasarımından söz etmiyoruz, sprite, spritesheet, tileset vs. gibi kavramları bilen, ve bu tarz grafikler hazırlayabilecek, mümkünse pixel art olayına bulaşmış, gerçekten yetenekli bir sanatçı arkadaşla çalışmak isterim.

Saygılar...

E-posta: feel.free.to.apply@gmail.com