Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KaRa KaLem ÇalıŞmAm

Benzer konular

burock57

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar grafikerlik için hazırlanıyorum..bu iki haftalık bir kurs sonucunda oldu birazda yetenegim vardı ve ozel yetenek sınavına kadarda kursa devam edicem..boyle gidersem özel yetenek sınavını kazanırmıyım dersınız ..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gölgeler çok keskin olmuş gibi.Biraz daha yumuşak olursa daha güzel durmaz mı sizce?

burock57

🌱Yeni Üye🌱
dogru söylüyosunuz ama sonuçta iki haftalık egitimden sonra bu şekildeyim..agustosa kadar uzun bi sürem var inşallah dahada cok gelişirim..yorumunuz için cok tesekkürler :)

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benimde gözüme gölgelendirmeler çarptı onların üzerinde biraz daha çalışırsan mükemmel olur. Emege saygı

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet göLgeLendirmeLer çok sırıTıyor çok keskin ve koyu, kurSTa sadece TemeL biLgiLeri öğreTirLer 2 hafTa çok biLe daha iyiSini yapabiLeceine inanıyorum :).. iyi çaLışmaLar

grafikraysegul

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba.Çizimlerin çok güzel olmuş.İnşallah kazanırsın.Darısı benim başıma.Bende yeni katıldım aranıza.Anadolu meslek lisesi grafik ve fotoğraf öğrencisiyim.Anadolu lisesi kıl payı kaçtı ama napalım.Lakin şöyle birşey var beni resime fazla yeteneğim yok.Yetenek sınavında tencere şarap şişeleri ve vazo koydular çizmeyi becerebildiğim tek şey vazo ve şişe idi tencereyi yapamadım ve sınavı geçtim.Mesleki eğitim dersleri gelecek yıl başlıyor.Kursla falan öğrenirsin diyor üst sınıflar.Mümkün mü sizce?

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herkese merhaba.Çizimlerin çok güzel olmuş.İnşallah kazanırsın.Darısı benim başıma.Bende yeni katıldım aranıza.Anadolu meslek lisesi grafik ve fotoğraf öğrencisiyim.Anadolu lisesi kıl payı kaçtı ama napalım.Lakin şöyle birşey var beni resime fazla yeteneğim yok.Yetenek sınavında tencere şarap şişeleri ve vazo koydular çizmeyi becerebildiğim tek şey vazo ve şişe idi tencereyi yapamadım ve sınavı geçtim.Mesleki eğitim dersleri gelecek yıl başlıyor.Kursla falan öğrenirsin diyor üst sınıflar.Mümkün mü sizce?

önceLikLe aramıza hoşgeLdin ayşegüL :) Ben her zaman Pratikten yanayım ama belli ki kendine fazla güvenin yok bence kurs'a gidip ilk önce acemiLiğini aTmaLısın şunuda unuTma en büyük kurS evde yapTığın praTikTir.. yapTığın ÇaLışmaLarını görmek isTeriz iLerki zamanLarda iyi çaLışmaLar :)