Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 - 5 ve 8. çalışmaların güzel olmuş ama renklerde biraz daha araştırma yap istersen zıt renkleri kullan bence fazla renk ve tek renk kullanmamamını tavsiye edeerim genel olarak güzel ama eline sağlık
3 numara kullanılabilir geldi bana iç içe geçen yuvarlaklar firmanın birçok sektörde olduğunu ifade edebilir yalnız firma adı bu haliyle yanlış anlaşılabilir keza bu haliyle D harfi a gibi
3. ve 5. güzel. 3. için "d" harfi uyarısı yapılmış katılıyorum. 5. içinse rengini değiştirebilirsin. bu sanki su markası gibi olmuş. amblem ve yazı belki farklı iki renk olabilir.
Bana 8 numaralı hoş geldi, ama eğer fatura v.s basılırsa sorun çıkarır bu logotype. Renk geçişini kaldırmalısın. Hepsi birbirinden çok hoş klavyane sağlık.
3 numarada yine italik fakat daha okunaklı bir fontla (yine istiyorsan kuyrukları kısalt ama okunmayacak kadar kaybolmasın) daha iyi bir logo ortaya çıkacağını düşünüyorum.
3. ve 5. güzel. 3. için "d" harfi uyarısı yapılmış katılıyorum. 5. içinse rengini değiştirebilirsin. bu sanki su markası gibi olmuş. amblem ve yazı belki farklı iki renk olabilir.
uykusuz olduğum için dikkatsiz davranışım kusura bakmayın.. :blush: düzeltiyorum: 3. ve 8. güzel. 3. için "d" harfi uyarısı yapılmış katılıyorum. 8. içinse rengini değiştirebilirsin. bu sanki su markası gibi olmuş. amblem ve yazı belki farklı iki renk olabilir.