Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalem 50x70

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cxvfds.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel emeğinize elinize sağlık

pelinns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmadaki hareketlilik güzel:) bence biraz el çalışmalısın :) bide yüzdeki çizgilerini koyu yapmazsan iyi olur bide arkadaki kovanın altını bıraz daha oval olmalı :) kolay gelsin...

Groth

🌱Yeni Üye🌱
çalışman gayet başarılı ama çizgilerde yakınlık uzaklık hissi göremedim tüm çizgilerin aynı tonda arkaplandaki çizgilerini daha yumusak atabilirdin:)

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bunu görmemiştim hilal..ama çok beğendim..hikayeyi hissettirmişsin ve çok etkili olmuş..ama sadece oturan çocuğun dudağı hoşuma gitmedi..tek sorun bu..ama şimdiye kadar ki gördüğüm çalışmalarında en çok bunu beğendim sanırım :) köpeğin yüzündeki ifade bile amacına ulaşmış..bravo eline sağlık...:alkis:

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim baya uğraştım bunla :)

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
orantı sorunun büyük ölçüde giderilmiş tebrik ederim şimdide perspektif ve derinlik konusuna eğilmelisin,öncelikle taslak çizerek çizimlerine başlamalısın kova için silindir çizmek gibi,drinlik hissi oluşturmak içinse yine geometrik taslak üzerinden açıktan koyuya tonlamalar yapabilirsin, ilk bakışta göze oldukça hoş gelen bi çalışma daha iyi olacağın şimdiden ortada başarılar dilerim gelişimini görmek güzel...

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
orantı sorunun büyük ölçüde giderilmiş tebrik ederim şimdide perspektif ve derinlik konusuna eğilmelisin,öncelikle taslak çizerek çizimlerine başlamalısın kova için silindir çizmek gibi,drinlik hissi oluşturmak içinse yine geometrik taslak üzerinden açıktan koyuya tonlamalar yapabilirsin, ilk bakışta göze oldukça hoş gelen bi çalışma daha iyi olacağın şimdiden ortada başarılar dilerim gelişimini görmek güzel...

nihayet bu yorumu görmek de güzeldi :) teşekkür ederim :)

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayalden mi çizdin? eğer hayaldense gerçekten başarılı olmuş ufak tefek hatalar haricinde

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olsun genede başarılı bunu yapamayanlarda var:)

bycapkin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışma alıntıda olsa hünerinizi ortaya koymuş. Başarılarınızın devamını dilerim.. Yalnız bu gibi çalışmalarınızı upload etmeden once mutlaka üzerinize imzanızı atın faydasını görürsünüz:)

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu çalışma alıntıda olsa hünerinizi ortaya koymuş. Başarılarınızın devamını dilerim.. Yalnız bu gibi çalışmalarınızı upload etmeden once mutlaka üzerinize imzanızı atın faydasını görürsünüz:)

evet haklısınız teşekkür ederim :)

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nihayet bu yorumu görmek de güzeldi :) teşekkür ederim :)

bikaç farklı teknik öğrendindek sonra daha iyi olacağına inanıyorum :) çok sabırlı ve azimlisin ayrıca eleştirye ve gelişime açıksın kendi çizgini yakaladığında acımasız eleştiri yapanlarıda pişman edeceğinden hiç şüphem yok ;) tebrik ederim tekrar..

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bikaç farklı teknik öğrendindek sonra daha iyi olacağına inanıyorum :) çok sabırlı ve azimlisin ayrıca eleştirye ve gelişime açıksın kendi çizgini yakaladığında acımasız eleştiri yapanlarıda pişman edeceğinden hiç şüphem yok ;) tebrik ederim tekrar..

teşekkürler :)

hakan_yl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş buna benzer kaybolan bi çalışmam vardı onu hatırladım .)