Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakalem Çalışmalarım..

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar grafik bölümü okuyorum, bölüm derslerini seneye görmeye başlıyacağız ama ben yazın kendimce karakalem çalışması yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Grafikle geçen yıl tanıştım ve bu işi çok seviyorum ve ilerde iyi yapacağıma inanıyorum. Daha yolun başında olduğum için tecrübenize ihtiyaç duyuyorum :smile: Kendimi geliştirmeye devam ediyorum ve bunun içinde sürekli çalışmalar yapıyorum. Birkaç karakalem resmi yaptım ama dediğim gibi daha kendimi geliştirme aşamasında olduğum için değerlendirirken bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.. Ayrıca gördüğünüz resimlerin çoğunu hazır çalışmalardan esinlenerek yaptım..

1.
06efa661.jpg

2.
ddaa9400.jpg

3.
e38651b5.jpg

4.
6be5dd9e.jpg

5.
979aa4ee.jpg

6.
3b2da32f.jpg

7.
cf9fd602.jpg

Benzer konular

prozium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oldukça kötü çizimler ,elinize sağlık.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
kendinizi geliştirmek için uğraşmanız çok güzel ama bunun için bol bol örnek incelemeniz gereklidir hacim olayını da çözüme kavuşturmanız gerekli 15 yaş mükemmel çizimlerin istendiği bir yaş değil elbette ama çalışmalarınız gelişmeye açık (kendi çizimlerimi de düşünerek yorum yapıyorum :) ) yalnız şöyle düşünün her objenin kendine ait dokusu vardır arabanın metal dokusu elmanın üzerinde ki küçük küçük parlaklıkları ki elmayı elma yapan odur kayığın tahta dokusu birde kalınlıkları bunları iyi incelemeniz gerekir kağıt ile metali aynı yapamazsınız çünkü metali anlatayım derken kağıdı anlatmış olursunuz bir de yukarıdaki arkadaşımın örneklerde belirttiği gibi geometrilerden yararlanın o zaman hacimi daha kolay yakalarsınız bunlarda hemen hop diye olacak şeyler değil o yüzden biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekli
yine de emek vermişsiniz emeğinize sağlık