Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalem çalışmama yorum lütfen

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar karakalem çizimim nasıl gidiyor sizce yorumlarınızı bekliyorum.
Birde aslında çalışmamın tamamı bu değil scanner da taradım. scan ayarlarıyla oynadım galiba çalışmayı böyle dar bir sayfa şeklinde taradı. geri kalan kısmını göstermiyor. Sizce ne yapmış olabilirim böyle yarım taranmış hale geldi.
karakalemlu3.jpg

:eek::karakaleme ilgi duyan arkadaşlar pek yok galiba çizimime bir yorum dahi alamadım.:sad:

Eğer eleştiriye açık biriysen birşeyler söylemek isterim.Resim iyi yani karakalem işini ilerletmişsin yanlız perspektif sorunun var.Buna daha dikkat etmelisin

Teşekkür ederim öncelikle tabiki her türlü eleştiriye açığım eleştiri kişinin daha iyi sonuçlara varabilmesine yardımcı olan düşüncedir.sizin eleştiriniz sayesinde perspektif olayına daha çok dikkat edeceğim. Teşekkür ederim eleştiriniz için.:)

Desen çizmek anlaminda yanlış bir teknik kullaniyorsun...
Kursun kalemini, yatay tutup tariyormusun?
Kalemini dik tutup bütün ölçüyü net çizgilerle sayfaya yerleştirdikten sonra, ısık ve gölge aşamasına geçmelisin... Bu sekilde çalisirsan persfektif ve ölçülendirme sorununu çözmüş olursun...

Nucat arkadaşım teşekkür ederim düşüncelerin için. yatay tutup tarıyorum ama bütün çizimi o şekilde yapmaya çalışıyordum. Söylediklerini uygulayarak farklı bi karakalem yapıp eleştirilerinize sunucam.

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:)Teşekkür ederim arkadaşım güzel düşüncen için sanada iyi forumlar diliyorum.:)

almigo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğer eleştiriye açık biriysen birşeyler söylemek isterim.Resim iyi yani karakalem işini ilerletmişsin yanlız perspektif sorunun var.Buna daha dikkat etmelisin

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım sayfa boyutu ile alaklı ama onuda fark etmemen mümkün dğil...hoış bir çizim diğer çalışmalarına bakmadım hiç

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Kalemini dik tutup bütün ölçüyü net çizgilerle sayfaya yerleştirdikten sonra, ısık ve gölge aşamasına geçmelisin... Bu sekilde çalisirsan persfektif ve ölçülendirme sorununu çözmüş olursun...

kubisss

🌱Yeni Üye🌱
güzel bi çalışma ama sadece göz de bi problem var gözleri üzerinde bi düzeltme yaparsan çok daha hoş durur;)

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bi çalışma ama sadece göz de bi problem var gözleri üzerinde bi düzeltme yaparsan çok daha hoş durur;)

Teşekkür ederim yorumunuz için gözlerin ifadesini tam yapamadım.Eleştiriniz dikkate alıp daha iyi çalışmalar yapıcam.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş arkadaşım aldırma kalemi nasıl tutarsan tut önemliolan yarratıgın eser başarılar

d.unal_12

🌱Yeni Üye🌱
Selam
Ben Ankara Bİrİncİsİ Davut Ünal Sİze Resİmlerİmİ GÖdermek İstİyorum Ama Nasil ĞÖnderİlecek Bİlmİyorum

hattat17

🌱Yeni Üye🌱
Eleştiri yapabilmemiz icin resmin tamamını görmemiz lazım.gorebildigim kadar perspektıf olmamış.parmaklar cok uzunve şekilsiz.kirpikleride tek darbe kalından iceye hafıf kıvırarak atmalıydın.taraman ısıgın gormedıgı yerlerde daha koyu olmalıydı.B4 B5 B6 B7 B8 Yumuşaklıkta kalemler kullanırsan daha rahat resim cizersin..başlangıc ıcın yınede güzel olmuş. daha cok cızım yapmalısın..devam

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış anlama ama çok yapmacık olmuş elleri tam ifade edememişsin ama uğraşmışsın emeğine sağlık

hoş arkadaşım aldırma kalemi nasıl tutarsan tut önemliolan yarratıgın eser başarılar
abicim haklısın ama arkadaş kendi demiş yorumlarınızı bekliyorumdiye demese kim yorum yazarki:tongueout:

kharadun

🌱Yeni Üye🌱
çizgi yok lekeler var ve lekerlede birbirinin üzerine binmiş her şey birbirine girmiş... başka bir arkadşaın da dediği gibi, kalem tutuşunda sorun var.

bir başka başlıktaki çalışmalara yorum yapmıştım oradakileri okuyabilirsin. çok fazla çizim yap çook.

ResiMusti

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.resimusti.tr.cx
Çok çalışman lazım çok...Şaka demiyorum bu işler pratik yaparak ve çok araştırarak gelişir sende öle yapmlasın...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆

katılıyorum arkadaşa bence kabiliyetin var ama teknik bilgilerde yetersizsin birde çalısmanı tam yükleyebilseydin çok daha iyi olurdu
biraz araştırarak çizmeye devam et derim emegine sağlık

lafkop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında çizgilerin rahata atılmış ama bence daha böyle çizginin kendi içinde tonlarını kullanmalısın...

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
Değerli meslektaşım,

Her çalışmanın kendine has bir güzelliği vardır elbette.

Kadının narin bakışlarını ellerin dudakların uyumsuzluğu bozuyor gibi,
belkide çalışmanın başka bir bölümü varsa tamamlayıcı bu kesit te böyle gözüküyor alabilir. Yüzün sağ kısmı saçların olduğu bölüm olsa daha farklı durur kanaatindeyim.