Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakalem... sizce bu kimdir?

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Sizce bu kimdir?
akveysel00ky8.jpg

Benzer konular

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya çizgilerin çok anlamsız duruyo

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aşık Veyselin gençliği sanırım :)

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Sevinc_s'e, belki doğru cümle ile ifade edememiş olabilir. Oulumlu ve olumsuz eleştirlere açık olmak gerekli bu kişinin gelişimi için faydalıdır.
Sevgili, deryakrcp,
Desen çizmek konusunda sanırım yolun başındasın, bu forum sayfalarına eklediğin başka çizimlerinide gördüm. Uzun zamanda çizimini geliştireceğini düşünüyorum fakat çizim tekniğini değiştirmen ve geliştirmen gerek...
Ölçü-oran oranti sorunun çok büyük, bununla bilirlikte ışık ve gölge sorunu yaşıyorsun. Çizgini kalitesini bol bol çizerek (korkmadam sağlam araştırma çizgileri ile) ve gözlemliyerek yükseltebilirsin.

Son düzenleme:

jimmy_can

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görünen o ki aşık veysel
emeğine sağlık güzel olmuş

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevinc_s'e, belki doğru cümle ile ifade edememiş olabilir. Oulumlu ve olumsuz eleştirlere açık olmak gerekli bu kişinin gelişimi için faydalıdır.
Sevgili, deryakrcp,
Desen çizmek konusunda sanırım yolun başındasın, bu forum sayfalarına eklediğin başka çizimlerinide gördüm. Uzun zamanda çizimini geliştireceğini düşünüyorum fakat çizim tekniğini değiştirmen ve geliştirmen gerek...
Ölçü-oran oranti sorunun çok büyük, bununla bilirlikte ışık ve gölge sorunu yaşıyorsun. Çizgini kalitesini bol bol çizerek (korkmadam sağlam araştırma çizgileri ile) ve gözlemliyerek yükseltebilirsin.

Sevgili nucat,
Olumlu ve olumsuz eleştirilere mutlaka açığım lakin insanlar saygı çerçevesi içerisinde yorum yapmalı diye düşünüyorum. Daha önceki amatör çalışmalarımda arkadaşların olumsuz eleştirilerine çok sevindiğimde olmuştur. Çünkü kendi yorumumda da belirttiğim gibi olumlu eleştiriler insana şevk, olumsuz eleştiriler insana ufuk kazandırır diye düşündüğümü.
Çalışmalarımın amatörce olduğunun zaten farkındayım. Ama kırıcı ve saygısız eleştirilere de karşıyım. O yüzden tepki verdim. Yoksa kompleksi bir insan asla değilim.
Değerli yorumundan dolayı teşekkür ederim.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tabiki Aşık Veysel Şatıroğlu tebrik ederim emeğine sağlık bu arada büyük ustayı rahmetle anıyorum...

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık,
Sonuçta emek verip kendine güvenip bizlere sunmuşsun
Çalışmalarında yumuşak kalem kullan ve uygun kalitede kağıt, bu çizgilerini yumuşak gösterip daha fazla gölgelendirme yapmana yardımcı olacaktır.:smile:

fikretbiner

🌱Yeni Üye🌱
güzelolmuş. elinize sağlık. çizgilerinizi çok düz kullanıyorsunuz. biraz kıvraklık olmalı bence. yani daha esnek çizgiler.

noyfa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bi çalışma olmuş ellerinize kaleminize sağlık

tuanj

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aşık veysel tabii ama çok karikatürize çizgiler kullanmışsınız çooook fazla gölge çalışmanız ve gerçek gölgeyi iyi yanstmak çok önemli çok kesik çizgiler kullanmışsınız ama bu değirli halk ozanımız vaktinizi harcayıp bizlere anımsattığınız için teşekkürler...