[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
H hilal-- ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 219 Tepkime puanı 8 Yaş 33 4 Şub 2012 #1 [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 4 Şub 2012 #2 bende karakalemle uğraşıyorum sizinkiler benimkilere göre harika.Ceket ve pantolonu sevdim Ellerinize sağlık
bende karakalemle uğraşıyorum sizinkiler benimkilere göre harika.Ceket ve pantolonu sevdim Ellerinize sağlık
H hilal-- ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 219 Tepkime puanı 8 Yaş 33 4 Şub 2012 #3 BlueX' Alıntı: bende karakalemle uğraşıyorum sizinkiler benimkilere göre harika.Ceket ve pantolonu sevdim Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim )
BlueX' Alıntı: bende karakalemle uğraşıyorum sizinkiler benimkilere göre harika.Ceket ve pantolonu sevdim Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim )
szrakbsci 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 May 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 8 Nis 2012 #4 Eski karakalem çalışmalarına nazaran ilerletmişsin tebrikler
mor_ve_berisi 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 6 May 2012 #5 bi kaç resminize baktım, bu diğerlerine göre çok çok daha iyi.. ben de çalışıyorum.. ama henüz bu derece görsellik elde edemedim...
bi kaç resminize baktım, bu diğerlerine göre çok çok daha iyi.. ben de çalışıyorum.. ama henüz bu derece görsellik elde edemedim...