Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Çok Başarılı Çalışmalar Ellerine Sağlık.. Devamını Bekleriz ^^. Sırası Gelmişken Söyleyeyimdedim. Aramızda Çizim Konusuda Yetenekli Ve Bilgili Arkadaşlar Vardır, Daha Önceden Sitede Karakalem Ve Resim Konusunda Merak Ettiklerimizi Sorabileceğimiz Bir Bölüm Vardı Sitenin Geri Yüklenmesinde Gitti Sanırım Tekrar Açılıp Çizim ve Karakalem Konusunda Bilgi Verirseniz Seviniriz .
yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar...ayrıca kalem konusuna gelince faber castelin resim kalemlerinin 2b,4b ve 8b sini kullanıyorum...
çalışmaların güzel yanlız bunlar fotoğraftan olduğu için senin gözlem gücünü zayıflatır bide avriller başarılı ama diğer resim için aynı şeyi söyleyemiyeceğim eğer sınava giriceksen canlı modelden yada kompozisyon obheler çizmeni tavsiye ederim gözlem gücün zayıf buda daha başarılı olmanı engeller çalışmalarının devamını getir onlarıda koy başarılar dilerim sana
teşekkürler MoRuQo tavsiyelerin için...canlı modelden de çalıştım ama onlar elimde olmadığı için gösteremedim...sınava girmeyi şimdilik düşünmüyorum ama girmeyi düşünürsem tavsiyelerin çok işime yarıyacak tekrar teşekkür
Belki şaşıracaksınız ama çirkin veya yaşlı insan resimleri yapmak insanın elini çok daha iyi pişirir.. Nazımın dediği gibi ''İşin kolayına kaçmadan ama,, herkesin bir de bu açıdan bakmasını öneriyorum.
ya ii olmuşta sanki suratta ifadeler yanlış çizilmiş.burunla kaş ne bilim gözler sanki ayrı insanların parcası.ama yinede ii tebrik ederim ii çalışmalar