Karakter Animasyonu Yapabilecek Arkadaşlar Aramaktayım
Program/Seviye: Illustrator, Corel Draw yada Photoshop
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: IOS uygulama geliştiriyorum.
Uygulama yerine oyun geliştirmeye karar verdim.
Benle birlikte çalışıp, oyunun animasyon kısımlarını şekillendirebilecek arkadaşlar aramaktayım.
Yani oyunun görsel (sanatsal) kısmını illustrator yada photoshop'ta resmedecek arkadaşlar aramaktayım.
Ben de kod kısmını yapacağım.
ilgilenen arkadaşlar bana daha önceki anime karakterlerine ait portfolyolarını gonderebilir.
yada bir oyun fikirleri varsa buna ait çalışmaları örnek olarak gönderebilir.
Herhangi bir peşin ödeme beklentiniz olmasın. Oyunu yazarız Appstore'a koyarız satıldıkça paylaşırız.
Herkese iyi günler dilerim.
Not: İlanı yazdığımda yurtdışında olmamdan dolayı mobil telefondan ulaşabilmeniz mümkün olmayacaktır. Lütfen sadece maille ulaşın.
E-posta: muratcemceylan@gmail.com
Telefon: 0531 975 86 71
Program/Seviye: Illustrator, Corel Draw yada Photoshop
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: IOS uygulama geliştiriyorum.
Uygulama yerine oyun geliştirmeye karar verdim.
Benle birlikte çalışıp, oyunun animasyon kısımlarını şekillendirebilecek arkadaşlar aramaktayım.
Yani oyunun görsel (sanatsal) kısmını illustrator yada photoshop'ta resmedecek arkadaşlar aramaktayım.
Ben de kod kısmını yapacağım.
ilgilenen arkadaşlar bana daha önceki anime karakterlerine ait portfolyolarını gonderebilir.
yada bir oyun fikirleri varsa buna ait çalışmaları örnek olarak gönderebilir.
Herhangi bir peşin ödeme beklentiniz olmasın. Oyunu yazarız Appstore'a koyarız satıldıkça paylaşırız.
Herkese iyi günler dilerim.
Not: İlanı yazdığımda yurtdışında olmamdan dolayı mobil telefondan ulaşabilmeniz mümkün olmayacaktır. Lütfen sadece maille ulaşın.
E-posta: muratcemceylan@gmail.com
Telefon: 0531 975 86 71