Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakter yada font sorunu

stars

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corelde Türkçe karakter sorunu diye birşeyler buldum ama işime yaramadı.
sorunum şöyle:
büyük harfle DIŞ yazıyorum ve DiŞ olarak karşımda beliriyor. (i küçük)
font problemim olduğunu sanmıyorum, zira yıllardır kullandığım fontlar ve bir sürü iş çıkardım... hatta bu bahsettiğim sorun, arial'de yapıyor.Diğer fontları denemedim...arial gibi basit bir fontta yaptığına göre göz ardı edilebilecek bir sorun olmadığı kanaatindeyim. Bir gariplik var ama anlayamadım.coreli resetledim gene olmadı. coreli kaldırdm tekrar kurdum gene olmadı. fontları sil baştan tekrar yükledim gene olmadı. bu saat oldu sonunda buraya yazmaya karar verdim. yardımlarınızı beklemekteyim. Corel X5 kullanıyorum.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Customize-tool-text-QuickCorrect penceresindeki tüm kutuların içini boşalt.kaydet sorunun düzelecek

stars

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Customize-tool-text-QuickCorrect penceresindeki tüm kutuların içini boşalt.kaydet sorunun düzelecek

teşekkürler yardımcı oldun sorunum çözüldü. bende biraz kurcaladım o ayarları ve tüm kutuları boşaltmadım.resimli bir açıklama hazırladım umarım faydası olur.tekrar saol kardeşim yönlendirmen sonucu çözüldü sorun.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
o penceredeki ayarları yaptıktan sonra document den save setting kutusunu işaretle sonrada kaydet tıklaki tekrar açılışta eski haline dönmesin.