Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karanlıklar Ülkesinde

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Photoshop cs ve tablet kullanarak yaptım.Bayan referans alarak çizilmiştir.Yüzüne çok özenmemden sanırım diğer noktalarda sıkıldım:(
dsdscopy.jpg

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
yüzün detayları hoş görünüyo gerçekten:)ama yüz biraz uzun ve zayıf kalmış sanırım..arkadaki ışığın etkisi de güzel olmuş..emeğinize sağlık..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Olacak olacak zamanla daha iyi işler çıkıyor,tebrik ederim.Yüzü fazla uzun olmuş ve birde göğüs kısmında sorun var daha belirgin yapmalısın orayı.Ellerine sağlık.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
çalışma sanki sündürülmüş gibi duruyor. Bu özelliklemi böyle yapıldı?
sündürülmüş?anlayamadım kusura bakmayın:(grafikçe yorumun için teşekkür ederim.Yüzünü çizerken bana normal gelmişti uzunluğu hala farkedemiyorum sanırım bende sorun var:)Buarada natalie portman a çalışmama verdiği destekten teşekkür ediyorum;)

ilknur beğenmene sevindim senin gibi başarılı birinden motive dolu sözcükler duymak çok güzel:)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
yüz kısmı gerçekten çok uzun olmuş :)Elinize sağlık...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Arkadaşlarında dediği gibi yüz kısmı ince ve uzun olmuş,Emeğine saglık karantina:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
aklıma kırmızı başlıklı kız masalındaki kurt geldi :)
biraz daha dikkatli olursan yüzü küçük çizmekte
olur bu iş ellerine sağlık

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
sündürülmüş?anlayamadım kusura bakmayın:(grafikçe yorumun için teşekkür ederim.Yüzünü çizerken bana normal gelmişti uzunluğu hala farkedemiyorum sanırım bende sorun var:)Buarada natalie portman a çalışmama verdiği destekten teşekkür ediyorum;)

ilknur beğenmene sevindim senin gibi başarılı birinden motive dolu sözcükler duymak çok güzel:)

Sündürmekten kastım sanki çalışma yapılmış bitmiş. sonrada resmi orantısız bir şekilde aşağısından tutup büyütmüşsünüz gibi duruyor. sanki o yüzden yüzü uzun ve vucudu ince olmuş gibi. Ben kırıcı olmak istemedim. Sadece gördüğümü söylüyorum.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Sündürmekten kastım sanki çalışma yapılmış bitmiş. sonrada resmi orantısız bir şekilde aşağısından tutup büyütmüşsünüz gibi duruyor. sanki o yüzden yüzü uzun ve vucudu ince olmuş gibi. Ben kırıcı olmak istemedim. Sadece gördüğümü söylüyorum.

estağfurullah kırdınız demedim çizgilerini beğendiğim birinin her türlü eleştirisi beni onure eder.Sadece kelimeyi anlayamamıştım.Evet biraz boyutuyla oynamıştım sanırım o yüzden çirkin oldu:)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
boyutuyla oynadım demişsiniz. ancak sadece bu çizimde değil, hatırladığım kadarıyla sizin daha önceki savaşçı kadın, black woman vs. birkaç çalışmanızda daha bu "sündürülmüş" görüntü sorununuz vardı. acaba wide monitör falan mı kullanıyorsunuz? :worried:

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
boyutuyla oynadım demişsiniz. ancak sadece bu çizimde değil, hatırladığım kadarıyla sizin daha önceki savaşçı kadın, black woman vs. birkaç çalışmanızda daha bu "sündürülmüş" görüntü sorununuz vardı. acaba wide monitör falan mı kullanıyorsunuz? :worried:

Arkadaş çok doğru bir noktaya ayak bastı. Eğer lcd Wide monitör kullanıyorsanız ve çözünürlüğünü doğru ayarlamadıysanız moniör ekrandaki görüntüyü yanlara döğru sündürür. objeler yana doğru olduğundan daha geniş görünür. Eğer öyleyse sizde o monitörde çalışmanızı doğru ebatlarla çizmiş olabilirsiniz. Haliyle burda biz baktığımızda yukardan aşağı doğru sündürülmüş gibi görüyor olabiliriz. İsterseniz bi kontrol edin monitör ayarlarını. Çünkü gerçekten fazlasıyla sünmüş gibi görünüyor. Ben size zaten onun için sordum özellikmi böyle diye. Belki karikatüre bir çalışmadır ondan dolayı böyle uzundur diye kastenmi yaptınız dedim.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Arkadaşlar soruna değinmişler bu çalışmalarının genelinde vardı sanki kenardan içe doğru bastırılmış bir görüntü ,bu nerden kaynaklanıyor bulursan daha güzel görebiliriz çalışmalarını,yüzdeki gölgeler detaylar güzel olmuş ama gögüs kısmı sorunlu biraz netlik ve şekil bozukluğu var genel olarak iyiye gidiyor çalışmaların emeğine ellerine sağlık :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
yüzün detaylarını güzel işlemişsin deryacım tek sorun çok dar gözükmesi.normal genişlikte yaparsan çok daha hoş duracaktır canım çok iyi gidiyorsun devam:)