Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kareli defter yaprağı

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar elimde bir işvar kareli a4 ve a5 boyutunda defter hazırlamam gerekli elinde hazır kareli defter yaprağı olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim eğer yoksada ne kadar içerden başlıcam karelere yukurı aşağı boşlıkları karelerin büyüklükleri ve ai de bu karelere bölme işini nerden yapabilirim yardımcı olurmusunuz sağolun.

Benzer konular

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar elimde bir işvar kareli a4 ve a5 boyutunda defter hazırlamam gerekli elinde hazır kareli defter yaprağı olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim eğer yoksada ne kadar içerden başlıcam karelere yukurı aşağı boşlıkları karelerin büyüklükleri ve ai de bu karelere bölme işini nerden yapabilirim yardımcı olurmusunuz sağolun.

merhaba

Bence boşlukların ne olacağı konusunda sizin karar vermeniz gerekir. Kimi kareli defteri sayfanın tümüne yaptırır kimi yaptırmaz. Kimi üstten 2 cm alttan, soldan ve sağdan 1 er cm boşluk ister. Yani oradaki görecelik size kalmış.

karelerin büyüklükleri 5'er mm olabilir. Dikey olsun yatay olsun 5 er mm kopyalıyarak bunu yapabilirsiniz.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
A4 Boyundaki defterin bir karesi 5mmx5mm oluyor. hatta hatırlarsanız cetvel mantıgında da kullanılırdı
ai'deruler yardımı ile 5e 5mm lik alan yaratıp rect. tool ile uzerınde shift e basılı tutarak bir kare çizin. daha sonra 0,5mm lik bir stroke verin. Bundan sonra align sayesınde hizalı şekilde sırayı doldurun sayfanız yatay olarak dolunca da tumunu seçip merge ederseniz olur sanrım ;)
birde açık mavi bir renk verirsiniz defterlerdeki gibi olmasını ıstıyorsanız ve çok koyu gelirse biraz tranparanlık katabilirsiniz yani %80-70 opak gök mavi kalabilir...

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
A4 Boyundaki defterin bir karesi 5mmx5mm oluyor. hatta hatırlarsanız cetvel mantıgında da kullanılırdı
ai'deruler yardımı ile 5e 5mm lik alan yaratıp rect. tool ile uzerınde shift e basılı tutarak bir kare çizin. daha sonra 0,5mm lik bir stroke verin. Bundan sonra align sayesınde hizalı şekilde sırayı doldurun sayfanız yatay olarak dolunca da tumunu seçip merge ederseniz olur sanrım ;)
birde açık mavi bir renk verirsiniz defterlerdeki gibi olmasını ıstıyorsanız ve çok koyu gelirse biraz tranparanlık katabilirsiniz yani %80-70 opak gök mavi kalabilir...

Çok sağol evet mantığını anladım.

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
5mmx5mm A4 boyutlu kare ai uzantılı hazırlanmıştır ektedir.

Buradan

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sağol bende yaptım bi tane yüklemek istiyorum belki faydası olur birine diye ama yüklemeyi bilmiyorum çok karışık birazdaha sadeleştirilemezmi acaba bu yükleme işi