prosublime
🌱Yeni Üye🌱
6 yıldır İstanbul'da bir firma ile çalışmaktayım. Bu firmanın bulunduğum yerdeki bayisiyim. Firma bana son kullanıcıya ulaştırmam için gönderdiği kargoyu YURTİÇİ KARGO ile kapıda ödeme sistemi ile göndermiştir. Ancak Yurtiçi Kargo şubesine giden müşterime bana gelen ve müşterime satışı yapılacak ürünle ilgili olarak ürünün bana geliş fiyatına ait fatura detayını ne kadar ödeme yapmam gerektiği bilgisini vererek müşterimle aramızdaki ticareti engellemişlerdir. Buna istinaden yaptığım girişimler sonucunda 444 99 99 numaralı hattan 28 Mayıs 2011 saat 10:30 da arayan Yurtiçi Kargo görevlisi Güler Yüzer bana şu cümlelerle bu durumun normal olduğunu söylemişlerdir.
"Kargo şubemizi aradık. Sizin müşteriniz giderek öğrenmiştir. Ancak müşterinize sürekli olarak satış yaptığınız için bu bilgiyi vermekten dolayı herhangi bir sakınca yoktur. Durum gayet normaldir." denildi. Oysaki kişisel bilgilerimin 3. şahıslara her ne sebeple olursa olsun taşınması ve bundan doğacak kayıpların önlenmesine dair hiçbir konuya değinmemişlerdir.
ŞİKAYETİM VAR !!! Evet. Çünkü bu kargo firmasının yaptığı ne kanunlarımıza ne ticari etiğe ne de başka bir kaba sığmaz.
SAYGILARIMLA
MEHMET TÜLEK
"Kargo şubemizi aradık. Sizin müşteriniz giderek öğrenmiştir. Ancak müşterinize sürekli olarak satış yaptığınız için bu bilgiyi vermekten dolayı herhangi bir sakınca yoktur. Durum gayet normaldir." denildi. Oysaki kişisel bilgilerimin 3. şahıslara her ne sebeple olursa olsun taşınması ve bundan doğacak kayıpların önlenmesine dair hiçbir konuya değinmemişlerdir.
ŞİKAYETİM VAR !!! Evet. Çünkü bu kargo firmasının yaptığı ne kanunlarımıza ne ticari etiğe ne de başka bir kaba sığmaz.
SAYGILARIMLA
MEHMET TÜLEK