Can sıkıntısı, sinir arası çıkan bir çalışma =) Saygıdeğer yorumlarınıza...
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 16 May 2012 #1 Can sıkıntısı, sinir arası çıkan bir çalışma =) Saygıdeğer yorumlarınıza...
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 16 May 2012 #2 Kedileri severim can sıkıntısına da iyi gelir
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 16 May 2012 #3 Noktalara bir anlam veremedim ama genel olarak beğendim ...
grafikçe_ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 1,091 Tepkime puanı 66 16 May 2012 #4 Value' Alıntı: Kedileri severim can sıkıntısına da iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Ben de kedileri pek sevmem ama fonu beğendim
Value' Alıntı: Kedileri severim can sıkıntısına da iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Ben de kedileri pek sevmem ama fonu beğendim
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 17 May 2012 #5 ZxxxE' Alıntı: Noktalara bir anlam veremedim ama genel olarak beğendim ... Genişletmek için tıkla ... Noktalar boşluk doldurmacadır iyidir Teşekkür ederim
ZxxxE' Alıntı: Noktalara bir anlam veremedim ama genel olarak beğendim ... Genişletmek için tıkla ... Noktalar boşluk doldurmacadır iyidir Teşekkür ederim
ynserg ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 Haz 2011 Mesajlar 143 Tepkime puanı 2 17 May 2012 #6 güzel olmuş karmaşık duygular sonuçta ne de olursa güzel olur
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 17 May 2012 #7 ynserg' Alıntı: güzel olmuş karmaşık duygular sonuçta ne de olursa güzel olur Genişletmek için tıkla ... Karmaşıklık herzaman güzel olmayabiliyor. Ne kadar karştığına bağlı bence Saol
ynserg' Alıntı: güzel olmuş karmaşık duygular sonuçta ne de olursa güzel olur Genişletmek için tıkla ... Karmaşıklık herzaman güzel olmayabiliyor. Ne kadar karştığına bağlı bence Saol
ynserg ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 Haz 2011 Mesajlar 143 Tepkime puanı 2 17 May 2012 #8 irm.art' Alıntı: Karmaşıklık herzaman güzel olmayabiliyor. Ne kadar karştığına bağlı bence Saol Genişletmek için tıkla ... noktalardan bahsetmştim yanlış anlaşılmasın noktalar güzel durmuş anlamında dedim:wink:
irm.art' Alıntı: Karmaşıklık herzaman güzel olmayabiliyor. Ne kadar karştığına bağlı bence Saol Genişletmek için tıkla ... noktalardan bahsetmştim yanlış anlaşılmasın noktalar güzel durmuş anlamında dedim:wink:
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 18 May 2012 #9 ynserg' Alıntı: noktalardan bahsetmştim yanlış anlaşılmasın noktalar güzel durmuş anlamında dedim:wink: Genişletmek için tıkla ... Anlamadım zaten arty:
ynserg' Alıntı: noktalardan bahsetmştim yanlış anlaşılmasın noktalar güzel durmuş anlamında dedim:wink: Genişletmek için tıkla ... Anlamadım zaten arty:
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 18 May 2012 #10 irm.art' Alıntı: Anlamadım zaten arty: Genişletmek için tıkla ... İremcim, bana da şu kedinin neden bu ifadeyle takıldığını anlatırmısın. Sanırım gidip tokatlamak istiyorum şuncağzı
irm.art' Alıntı: Anlamadım zaten arty: Genişletmek için tıkla ... İremcim, bana da şu kedinin neden bu ifadeyle takıldığını anlatırmısın. Sanırım gidip tokatlamak istiyorum şuncağzı
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 18 May 2012 #11 creedwar' Alıntı: İremcim, bana da şu kedinin neden bu ifadeyle takıldığını anlatırmısın. Sanırım gidip tokatlamak istiyorum şuncağzı Genişletmek için tıkla ... Nasıl takılıyormuş kedicik orda? Ne istedin garibandan allah allah ya :emo1:
creedwar' Alıntı: İremcim, bana da şu kedinin neden bu ifadeyle takıldığını anlatırmısın. Sanırım gidip tokatlamak istiyorum şuncağzı Genişletmek için tıkla ... Nasıl takılıyormuş kedicik orda? Ne istedin garibandan allah allah ya :emo1:
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 18 May 2012 #12 irm.art' Alıntı: Nasıl takılıyormuş kedicik orda? Ne istedin garibandan allah allah ya :emo1: Genişletmek için tıkla ... Küçük emrahın afrika şubesi gibi..Ezilmiş büzülmüş..Allah allah..Böyle bir kedi modeli nasıl olur yarabbim..Çok dandik
irm.art' Alıntı: Nasıl takılıyormuş kedicik orda? Ne istedin garibandan allah allah ya :emo1: Genişletmek için tıkla ... Küçük emrahın afrika şubesi gibi..Ezilmiş büzülmüş..Allah allah..Böyle bir kedi modeli nasıl olur yarabbim..Çok dandik
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 18 May 2012 #13 Karmaşık derken gemici düğümü çalışması görmeyi umuyordum ama değilmiş az karışık az da hırçın olmuş eline sağlık.
Karmaşık derken gemici düğümü çalışması görmeyi umuyordum ama değilmiş az karışık az da hırçın olmuş eline sağlık.
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 18 May 2012 #14 creedwar' Alıntı: Küçük emrahın afrika şubesi gibi..Ezilmiş büzülmüş..Allah allah..Böyle bir kedi modeli nasıl olur yarabbim..Çok dandik Genişletmek için tıkla ... Kaç kere afrikaya gittin geldin ona göre konuşalım Nesi rahatsız etti seni? ma®tin' Alıntı: Karmaşık derken gemici düğümü çalışması görmeyi umuyordum ama değilmiş az karışık az da hırçın olmuş eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... işte bu az karışık az hırçın sana katlanırken bu kadarı çıkıyor
creedwar' Alıntı: Küçük emrahın afrika şubesi gibi..Ezilmiş büzülmüş..Allah allah..Böyle bir kedi modeli nasıl olur yarabbim..Çok dandik Genişletmek için tıkla ... Kaç kere afrikaya gittin geldin ona göre konuşalım Nesi rahatsız etti seni? ma®tin' Alıntı: Karmaşık derken gemici düğümü çalışması görmeyi umuyordum ama değilmiş az karışık az da hırçın olmuş eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... işte bu az karışık az hırçın sana katlanırken bu kadarı çıkıyor
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 18 May 2012 #15 irm.art' Alıntı: Kaç kere afrikaya gittin geldin ona göre konuşalım Nesi rahatsız etti seni? işte bu az karışık az hırçın sana katlanırken bu kadarı çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Hahhaha vallaha o zaman akbaba resmi koymalıydın.
irm.art' Alıntı: Kaç kere afrikaya gittin geldin ona göre konuşalım Nesi rahatsız etti seni? işte bu az karışık az hırçın sana katlanırken bu kadarı çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Hahhaha vallaha o zaman akbaba resmi koymalıydın.
ynserg ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 Haz 2011 Mesajlar 143 Tepkime puanı 2 18 May 2012 #16 irm.art' Alıntı: Anlamadım zaten arty: Genişletmek için tıkla ... sevindimarty:
U umutsuztasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 18 May 2012 #17 çok beğendim
womd 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 307 Tepkime puanı 5 19 May 2012 #18 ay olduğunu düşündüğüm yuvarlak obje çok emanet durmuş..
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 19 May 2012 #19 womd' Alıntı: ay olduğunu düşündüğüm yuvarlak obje çok emanet durmuş.. Genişletmek için tıkla ... fikrinize saygı duyuyorum ben öyle düşünmüyorum ama tekrar bir gözden geçiririm. Teşekkürler
womd' Alıntı: ay olduğunu düşündüğüm yuvarlak obje çok emanet durmuş.. Genişletmek için tıkla ... fikrinize saygı duyuyorum ben öyle düşünmüyorum ama tekrar bir gözden geçiririm. Teşekkürler