Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karton Maket, Prototip Yapım Elemanı - İstanbul

Karton Maket

🌱Yeni Üye🌱
Karton Maket, Prototip Yapım Elemanı

Aranan Şehir: İstanbul

İş deneyimi ve içeriği: 13 yılı aşkın reklam ajansı deneyimine sahibim. Grafiker, Grafik Tasarımcı ve Grafik Atölyesi Sorumlusu görevleri altında çalıştım.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Günümüzde her ne kadar ajans sunumları dijital ortamda yapılsa da işlerin maket olarak sunumu da o işin satışına güç kattığı için tercih edilmeye devam etmektedir. 14 yıla varan reklamcılık tecrübemi bundan sonraki yaşantımda bilgisayar başından, maket masası başına taşımak istiyorum. Bu bağlamda reklam ajansalarının, grafik atölyelerinin gerek kendi içlerinde, gerekse müşteri prezentasyonlarında kullanılmak üzere, broşür, katalog, dosya, kartvizit, takvim, p.o.p malzemeleri, promosyon ve tanıtım standları gibi pek çok materyalin kağıt çıktıları sonrası kesip biçip yapıştırılarak elle tutulur maketlerinin hazırlanması konusunda bir iş aramaktayım. Beni tercih ederseniz ajansınıza çok faydalı olacağıma inanıyorum. Teşekkür ederim.

E-posta: grafikadam@gmail.com

Telefon: 0535 321 11 57