iş basıldı ama görmenizi istedim yorumlarınızı bekliyorum...
ŞENGÜL BOZKURT 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Ocak 2008 Mesajlar 288 Tepkime puanı 14 Yaş 43 20 Mar 2008 #1 iş basıldı ama görmenizi istedim yorumlarınızı bekliyorum...
MONASTERY 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 109 20 Mar 2008 #2 ellerinize sağlık güzel çalışma. Basılmış ama bişey dikkatimi çekti firma ismi ve logosu çok kullanılmış gibi geldi.
ellerinize sağlık güzel çalışma. Basılmış ama bişey dikkatimi çekti firma ismi ve logosu çok kullanılmış gibi geldi.
ŞENGÜL BOZKURT 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Ocak 2008 Mesajlar 288 Tepkime puanı 14 Yaş 43 20 Mar 2008 #3 teleset' Alıntı: ellerinize sağlık güzel çalışma. Basılmış ama bişey dikkatimi çekti firma ismi ve logosu çok kullanılmış gibi geldi. Genişletmek için tıkla ... açık haline bakınca bana da öyle geldi :hmm2: ama kutu halinde çok göze çarpmıyor...
teleset' Alıntı: ellerinize sağlık güzel çalışma. Basılmış ama bişey dikkatimi çekti firma ismi ve logosu çok kullanılmış gibi geldi. Genişletmek için tıkla ... açık haline bakınca bana da öyle geldi :hmm2: ama kutu halinde çok göze çarpmıyor...