Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tşkrler arkadaşlar yorumlarınız için kart sahipleri çok sadelikten kaçındılar çokta karışık olmamasını istediler orta seviyeyi bulmaya çalıştım fiyat konusunda 3ünde sıkıntısı yoktu evet hayli pahalı olmuştur baskılar .. Nasıl yaptım bilmiyorum dalgınlığımamı geldi nasıl oldu. ölçeklendirme hatam var kenar boşluklarını yeteri kadar vermemişim ama heleki baskıda kesilmemiş kenarlar tam çıkmış
Merhaba, ilk kartviziti beğendim, sade ve hoş olmuş. Diğerlerine gelince, özellikle ikinci fazla göz yormuyor mu sizce? Kartvizit sahibinin ismi de fazla büyük olmuş gibi geldi Musitech logosu da size mi ait? Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.
istekler doğrultusunda yaptığım çalışmalar ilkindeki sadece K harfinin büyük olmasını kendi talep etti musitech renk seçimini daha flu renkler kullanmıştım ama sahibi daha canlı olsun dedi isim mkonusundada küçük olsaydı diğerlerinin arasında sönük akalcaktı malum kalabalık bi kartvizit oldu ondan büyük yazmayı tercih ettim :/ . musitech ve studyo sound logolarıda bana ait evt. tşkrler arkadaşlar yorumlarınız için