Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit çalışmalarım

eozk1

🌱Yeni Üye🌱
15412107.jpg

logo ve kartvizit

Benzer konular

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarımlar guzelde yaptıgın kısını acısından dusunursek matbada ayvayı yedı bunlar ck para tutar cok renk var en ıdealı bence 4 renk:)

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
en baştaki beğendim emeğinize sağlık

eozk1

🌱Yeni Üye🌱
tşkrler arkadaşlar yorumlarınız için kart sahipleri çok sadelikten kaçındılar çokta karışık olmamasını istediler orta seviyeyi bulmaya çalıştım fiyat konusunda 3ünde sıkıntısı yoktu evet hayli pahalı olmuştur baskılar :).. Nasıl yaptım bilmiyorum dalgınlığımamı geldi nasıl oldu. ölçeklendirme hatam var kenar boşluklarını yeteri kadar vermemişim ama heleki baskıda kesilmemiş kenarlar tam çıkmış :)

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba, ilk kartviziti beğendim, sade ve hoş olmuş. Diğerlerine gelince, özellikle ikinci fazla göz yormuyor mu sizce? Kartvizit sahibinin ismi de fazla büyük olmuş gibi geldi :) Musitech logosu da size mi ait? Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk kartvizit diğerlerine nadiren daha iyi.Sade ve hoş.Emeğinize sağlık:)

sbaran

🌱Yeni Üye🌱
En baştakini beğendim.. Ama özel isim büyük harfle başlarsa daha hoş olacak..

eozk1

🌱Yeni Üye🌱
istekler doğrultusunda yaptığım çalışmalar ilkindeki sadece K harfinin büyük olmasını kendi talep etti musitech renk seçimini daha flu renkler kullanmıştım ama sahibi daha canlı olsun dedi isim mkonusundada küçük olsaydı diğerlerinin arasında sönük akalcaktı malum kalabalık bi kartvizit oldu ondan büyük yazmayı tercih ettim :/ . musitech ve studyo sound logolarıda bana ait evt. tşkrler arkadaşlar yorumlarınız için