Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışmam(grafik tasarım)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
15437623aa8.jpg

hediye amaçlı yaptığım bir tasarım.
yorumlarınızı bekliyorum.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık.
Slogandaki mavi renkteki yazının okunması çok güç.(Renginden dolayı) Ayrıca hayal gücü bir bütün olduğu için gücünüz kelimesini hayalden koparmamak gerekli diye düşünüyorum.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğine sağlık.
Slogandaki mavi renkteki yazının okunması çok güç.(Renginden dolayı) Ayrıca hayal gücü bir bütün olduğu için gücünüz kelimesini hayalden koparmamak gerekli diye düşünüyorum.

teşekkür ederim.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
irm.art'katılmakla beraber zemin rengini değiştirmeni tavsiye ederiim tasarımcı için daha canlı ve sade bir renk olabilir veya mavi rengi değiştir derim.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
irm.art'katılmakla beraber zemin rengini değiştirmeni tavsiye ederiim tasarımcı için daha canlı ve sade bir renk olabilir veya mavi rengi değiştir derim.

teşekkür ederim canım yoruma açığım ama renkleri değiştirmek istemiyorum.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
canım kartvizitte gri renk çok şık duruyo fakat benim düşüncem yapılan işi ve kişiyle ilgilide ipucu vermeli...bu sadece yazılarla değil renkle ve görsellerle de desteklenmeli...hayal gücünü biraz daha zorla canım ben inanıyorum ki daha güzel bişeyler çıkacaktır...üç renk dene mesela...biri taşarımcı kimliğini, biri fotoğrafçı kimliğini, biri de ana renk olsun... siyah gri turuncu olabilir...sınıları hayal gücünüz belirler yazı fontunu da değişmelisin bence...ve tek renk kullanmalısın...kabul görür elbetteki bu çalışma ama ben senden daha fazlasını bekliyorum sanırım... kolay gelsin canım...iyi çalışmalar...:):)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
canım kartvizitte gri renk çok şık duruyo fakat benim düşüncem yapılan işi ve kişiyle ilgilide ipucu vermeli...bu sadece yazılarla değil renkle ve görsellerle de desteklenmeli...hayal gücünü biraz daha zorla canım ben inanıyorum ki daha güzel bişeyler çıkacaktır...üç renk dene mesela...biri taşarımcı kimliğini, biri fotoğrafçı kimliğini, biri de ana renk olsun... siyah gri turuncu olabilir...sınıları hayal gücünüz belirler yazı fontunu da değişmelisin bence...ve tek renk kullanmalısın...kabul görür elbetteki bu çalışma ama ben senden daha fazlasını bekliyorum sanırım... kolay gelsin canım...iyi çalışmalar...:):)

teşekkür ederim ZUCKER.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Tasarımını beğendim, ama kartvizitte slogan olmasından yana değilim.
Renk uyumun iyi zemin tonunu beğendim ama kesinlikle extra renk olarak basılmalı kesinlikle siyahın tramından elde edilmemeli.
Fligran olarak logonun bir bölümünü kullanman da güzel durmuş ama biraz daha tonu düşürmen gerekiyor.
Radüs kesim olacaksa karvizit problem yok ama siyah çizgilerden kesim olarak düşünüyorsan bu doğru değil.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Tasarımını beğendim, ama kartvizitte slogan olmasından yana değilim.
Renk uyumun iyi zemin tonunu beğendim ama kesinlikle extra renk olarak basılmalı kesinlikle siyahın tramından elde edilmemeli.
Fligran olarak logonun bir bölümünü kullanman da güzel durmuş ama biraz daha tonu düşürmen gerekiyor.
Radüs kesim olacaksa karvizit problem yok ama siyah çizgilerden kesim olarak düşünüyorsan bu doğru değil.

Radüs kesim olacak beğenilirse tabiki dış çizgiyi ben jpeg yaparken kullandım teşekkür ederim.

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
Hoş çalışma, kartvizitte gri benim de çok hoşuma gitmiştir herzaman, ama sanki bu biraz koyu olmuş yada mavi tonu koyu. Ellerine sağlık :)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Gri zemin olmamış..Logo boğulmuş anlaşılmıyor..Gri zemini farklı bir resnk kullanırsanız görünüş itibariyle daha iyi olur gibi..

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ban slogandaki iki renge takıldım. Mavi kısımlar hiç okunmamış. Tek renk kullanmsanız daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
mavi kısımları okumak gerçekten çok zor gözü yoruyor...

hhtekin81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle eline sağlık.
yalnız ben kartvizitte "drop shadow" "bevel emboss" gibi photoshop hareketlerinin kullanılmamasından yanayım. baskıda istenilen sonuç alınamıyor.
Ayrıca iki renkte bitirilebilecek bi işi 4 renge çıkarıp maliyet artışı da söz kosunu oluyor.
tasarım da pek doyurucu değil bence. en azından grafik tasarımcı ve fotoğrafçı birinin kartı için.
iyi çalışmalar dilerim.

Gurbet

🌱Yeni Üye🌱
Pardon, Konu Açamadım. Bende Buraya Yazayım belki yardımcı olan olur. böle bi kart tasarladım. fakat müşteride beğenmedi bende. ( yanlız bir önceki dönemde bu kartı müşteri kullandı şimdi değiştirmek istiyor. ) size nasıl anlatayım. o en moda yazısınız sol kenardan dikey istiyor. renk gene siyah kartın ana rengi mat siyah. ve o en moda yazısını böle parcalı istiyor. inanın bi örnek vermek isterdim ama aklıma gelmiyo hiç:(. tabi bi türlü tasarımıda ekleyemedim:( neyse genede kendinize ii bakın. by by