Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışmam, yorumlarınızı bekliyorum

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
arkadaşlar corel programında çok yeniyim çalışmam çok basit oldu biliyorum ama yinede grafiker arkadaşların yorumlarını ve önerilerini bekliyorum.Teşekkürler

Son düzenleme:

Mc_Decline

🌱Yeni Üye🌱
Açık Konuşmak gerekirse çok iyi olmamış kardeş
Word ilede yapabilirsin ki bunu.

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
yorumun için teşekkür ederim Mc_Decline işin açıkcası bende bişi anlamadım süslü yapıyorum sade kullan diyolar sade kullanıyorum çok sade olmuş diyolar.resim ekliyorum kartvizitte resim olmaz diyolar. resim eklemiyorum tanıtıcı resimlerini koysan daha iyi olur diyolar valla bende şaştım ne yapacağımı. ticari amaçla yapmıyorum ne bugün,ne yarın,nede başka bir gün , sadece bende bu programı kullanmasını bileyim maksat bu . acaba daha yolun başındayken (1 hafta olmadı daha) bıraksam mı bu işle uğraşmayı.

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
ooooooooooooo kutlay sen daha yolun başındasın daha şimdiden pes ediyosun
ki bence çalışman yeni başlayan biri için gayet ii
bence kendını biraz daha zorla grafıker demek yaratıcı demek .
bir calısma yap sonra yaptığını aynısın kopyala kopyaladıgında da
değişiklik yap
bıtınce
2. cisinide kopyala
bu defe 3. sunde degişiklik yap.
bak goruceksın vay be guzel olmus dıecein mutlaka bır tane cıkacaktır.ama yok ben vaz gectım ilk eleştirilerde pes ediyorum dıorsan yınede sen bılırsın.ama ben ce başarabılırsın
:D bizde ilk gunden tasarımcı olmadık senın gıbı bızde baslarda zorlandık.ama ben bu yontemle basardım sende basara bılırsın:D

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
teşekkür ederim art_desing kesinlikle katılıyorum sana. bu işi bilen arkadaşlarımız benim gibi acemilerin önderi olmalı yaptığımız çalışmalar çok fazlasıyla kötü olabilir,renk uyumsuzluğu olabilir,kesim payı bırakmıyor olabilirim. sonuçta biz grafik tasarım okulunu okumadık.onlar kadar yaratıcı olamayabiliriz.Ama bu işi bilen grafik tasarımcı arkadaşlarımız yaptığımız çalışmalardaki hatalarımızı,gereksiz kullandığımız materyalleri (Resim,Yazı vs) belirtirlerse en azından bizde daha sonraki çalışmalarımızda daha dikkatli ve titiz bir şekilde çalışabiliriz. Teşekkür eder saygılar sunarım.

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgili kutlay006; iyi bir kartvizit tasarımı yapabilmen için öncelikle daha önce yapılmış kartvizitleri 1-1 kopyalaman gerekiyor ki.bu çok önemli! daha sonra yapacağın çalışmlarda sana çok faydası olacak. sana ilk önerim bu.

hemen google dan senin seviyene uygun kartvizitler bul onları kopya et. bu çalışmların bir zaman sonra özgün çalışmalara kendiliğinden dönecektir... Bir işi iyi yapmanın birinci kuralı geçmişte o işi iyi yapan ustaları taklit etmekten geçer. Yoksa Cezanne asla Ağaç, böcek çizmez direk Kübik resim'e başlardı :)