Neler yeni

Kartvizit Çalışmam

RewMaster

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, bu forumdaki ilk konum :smile: öncelikle herkese iyi çalışmalar, iyi forumlar Photoshopta kendim için yapmış olduğum kartvizit çalışması..
cartvisiteddp2.jpg

Benzer konular

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel olmuş emeğine sağlık birde yazıları aynı hizada dene bence yani isim ve iletişim bilgilerini. İyi çalışmalar.

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvizit ne kadar sade olmursa okadar hoş durur ama grafikerliği ön planda tutmak istiyosan gayet hoş olmuş yazı karaterlerinde değişiklik yapmak iyi olabilir

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çok ferah bir çalışma... emeğine sağlık!..

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş bir çalışma eline sağlık.ama kartvizit çalışmasını vektörel bir programda yapmanı tavsiye ederim.photoshop pixel tabanlı bir program olduğundan özellikle yazıların netliğinde sorun yaşayabilirsin.en azından zemini photoshopta hazırlayıp yazılarını freehand,corel vs.. gibi vektörel bir programda yazmanı öneririm.kolay gelsin.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kartın farklı olmuş, güzel duruyor ama vektörel çalışırsan daha güzel çıkacaktır eminim.

asıl aslı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet güzel olmuş ama arkadaşın sölediğine katılıyorum isim ve iletişim bilgileri çalışmadaki dengeyi bozmuş onları hizalasan çok daha iyi görünecek emeğine sağlık

alidurmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı boyutları ve fontlarında oyna derim. birde arkadaşların dediği gibi arka planı photoshop ta yazıları da corel de daha iyi olacaktır

RewMaster

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşekkürler. Bu sadece boş durmamak için öylesine yaptığım birşeydi, yani can sıkıntısı. Biraz daha geliştirip mat selefonlu olarak bastırmayı düşünüyorum. iyi çalışmalar.