Logoda tarafıma aittir yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla... Uploaded with ImageShack.us
cangok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Tem 2010 Mesajlar 106 Tepkime puanı 1 12 Tem 2010 #1 Logoda tarafıma aittir yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla... Uploaded with ImageShack.us
hsyngngr 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 337 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.huseyingungor.org 12 Tem 2010 #2 tam kare olsa daha iyi olur güzel çalışma
cangok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Tem 2010 Mesajlar 106 Tepkime puanı 1 12 Tem 2010 #3 hsyngngr' Alıntı: tam kare olsa daha iyi olur güzel çalışma Genişletmek için tıkla ... Logodaki nüansı yansıtmak istedim..Normalde benimde tam kare çalışmalar hoşuma gidiyor..teşekkür ederim yorumun için..
hsyngngr' Alıntı: tam kare olsa daha iyi olur güzel çalışma Genişletmek için tıkla ... Logodaki nüansı yansıtmak istedim..Normalde benimde tam kare çalışmalar hoşuma gidiyor..teşekkür ederim yorumun için..
semaa ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Kas 2008 Mesajlar 215 Tepkime puanı 14 13 Tem 2010 #4 soldaki yazılar gözümü rahatsız etti. çokmu büyük çokmu kalın karar vermedim. onun dışında başarılı görünüyo.
soldaki yazılar gözümü rahatsız etti. çokmu büyük çokmu kalın karar vermedim. onun dışında başarılı görünüyo.
denq3siz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Tem 2010 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 13 Tem 2010 #5 Bence başarılı tebrikler..
cangok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Tem 2010 Mesajlar 106 Tepkime puanı 1 13 Tem 2010 #6 semaa' Alıntı: soldaki yazılar gözümü rahatsız etti. çokmu büyük çokmu kalın karar vermedim. onun dışında başarılı görünüyo. Genişletmek için tıkla ... önemli olan iletişim bilgileri oldugu için büyük ve kalın tuttum kolay ankaşılır okunaklı olması kanaatindeyim kartvizitlerin..yorumun için teşekkür ederim
semaa' Alıntı: soldaki yazılar gözümü rahatsız etti. çokmu büyük çokmu kalın karar vermedim. onun dışında başarılı görünüyo. Genişletmek için tıkla ... önemli olan iletişim bilgileri oldugu için büyük ve kalın tuttum kolay ankaşılır okunaklı olması kanaatindeyim kartvizitlerin..yorumun için teşekkür ederim
Joymen ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 May 2010 Mesajlar 229 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.trvitrin.com 13 Tem 2010 #7 Güzel olmuş eline saglık
cangok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Tem 2010 Mesajlar 106 Tepkime puanı 1 13 Tem 2010 #8 teşekkür ederim