Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışması

ares41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizimi bu şekilde yapmak istedim ama ustalara danışmak istedim. Nasıl Olmuş?

69141079yb2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontlar sanki kaybolmuş gibi hocam

SoysaL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
değişik yaklasmıssın tasarı güzel

ama arkadasın dedigi gibi fonlar okunmuyor desem

irdak

🌱Yeni Üye🌱
tasrım güzel ama arkadaşlara katılıyorum font seçimi yanlış. biraz daha dik bi font güzel olur diye düşünüyorum

NaSiBe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hoş olmuş ama yazılar çok sönük ve blirsiz kalmış

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Yazıları birde kırmızı denesen sanki daha iyi olur gibime geldi

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım hoş arkadaşım eline sağlık ama orda benim gördüğüm 3-4 ayrı font var. çok fazla font seçimi işi karmaşıklandırır. 2 ayrı font kullansan bu kadar sade bi kartta daha doğal bi görüntü elde etmiş olursun, benim tavsiyem budur :) emeğine sağlık ;)

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben verilmek isteneni anlamadım... designer arkadaş gastede mi çalışıyor.. Nedir bu bir karmaşa oluştu.. Yoksa gasteyi ben mi tasarladım diyor... buna açıklık getirelim...

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede yazılarda okunurluk artmalı ve bence bir noktada daha kırmızı renk istiyo. Sanki ismin altındaki geçişli şeridi kırmızıya geçiş şeklinde versen daha bi tamamlayacak. Tasarımı gerçekten beğendim.

ares41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben verilmek isteneni anlamadım... designer arkadaş gastede mi çalışıyor.. Nedir bu bir karmaşa oluştu.. Yoksa gasteyi ben mi tasarladım diyor... buna açıklık getirelim...

Orada görünen gazetede benim tasarımım. font konusunda bütün arkadaşlara bende katılıyorum ve kımızı rengi kullanmam gerek. birde gazetenin olduğu yara kısmi parlaklık versek. nasıl olar

ibozo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlaşılmayan bir şey yok gazete adamı cıkaracak değil :lol: dikkat etmen gereken yazılar kenarlara cok yakın... sağlıklı çalışmak istersen 4 mm içine trase acarak yazıları yerleştir tabii gazete görseli için en az 2 mm taşma vermen gerektiğini söylemiyorum bile... font seçimine gelince o işin zevk tarafı ve bu bir sipariş değil sen beğendiysen ben de beğenirim öneli olan senin olurundan geçmesi ama teknik konulara dikkat... ellerine sağlık:cool1:

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Orada görünen gazetede benim tasarımım. font konusunda bütün arkadaşlara bende katılıyorum ve kımızı rengi kullanmam gerek. birde gazetenin olduğu yara kısmi parlaklık versek. nasıl olar

bence fontu değiştirmen daha isabetli bir karar olucak benim düşünceme göre

cemilonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilisimtasarim.com
Elinize sağlık. Ancak Türkiye'de yaşıyoruz. Türkçe konuşuyoruz. Merak ettiğim için soruyorum neden kartvizitinize "designer" yazıyorsunuz?

Tasarımcı yazarsanız kimse anlamazmı? Yada farklı olmak açısındanmı yazdınız?

Türkçeye önem verin lütfen !!!

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
bence gazete çok saçma olmuş kendi fikrim tabiki yani sanki o gazetede çalışıyormuşsun gibi,
bağımlı bir kartvizit (sadece o gazetenin işlerini yapabilirim, yada bu gazetede yazı yazıyorum, bu gazeteyi dağıtıyorum v.b. gibi geldi) olmuş, bence değiştirmelisin, ayrıca adresler ve telefonlar dağınık şekilde güzel durmamış,

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
düşünce çok güzel fontlardaki sorunu halledersen güzel olucak

ares41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elinize sağlık. Ancak Türkiye'de yaşıyoruz. Türkçe konuşuyoruz. Merak ettiğim için soruyorum neden kartvizitinize "designer" yazıyorsunuz?

Tasarımcı yazarsanız kimse anlamazmı? Yada farklı olmak açısındanmı yazdınız?

Türkçeye önem verin lütfen !!!

Tavsiyen ve uyarın için çok sağol. o kısıma görsel yönetmen yazılcak.

bu arada bu gazete de çalışan biriyim yani bu gazeteye bağlıyım. en azından adresim bu. bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. iyiki varsınız