Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışması

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
broşürlerini hazırladığım firmalara kartvizitte ekledim.Eleştirilerinzi bekliyorum

kartvizitpm8.jpg

kartvizittasarmsj4.jpg

Benzer konular

*çılgın grafiker*

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.huseyinozluk.com
güzel bi kompozisyon ve ölçülerin ama o asyıldız otomotivde yapmıs olduğun logo dısarıda duruyor kağıdın çerçevenin nasıl bi durum bu anlamadım... yada orada beyaz bi bölemede çıkıntı olayımı var????

LeGEnD

🌱Yeni Üye🌱
ASYILDIZ güzel olmuş diğeri fantezi kağıt dimi?

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
skoda nın logo orjinali böle aynen geçtim.ikinci soruya gelince diğer kartvizit fantezi değil direkt selefon istediler ucuz yollu:) bende onu yaptım.

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu kartvizi önceden görmüş gibiyim dostum.sen önceden falan yapıp yayınladınmı.tabiki tasarım şekli aklımda kalmış.yanlışsam kusura bakma.
iyi çalışmalar.

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
hakan eline sağlık. skodanın kurumsalına göre birebir görülüyor doğru. ama zemin rengi konusunda siyah kurumsallarında yok sanırım yanlış hatırlamıyorsam. buna dikkat edersen bence iyi olur.

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adobe kinayeni sevdim. sen iyi bi grafikçisin böylesini iyi olanlar becerir.
akıllı insanlar her zaman büyür.
iyi çalışmalar.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
skoda hakkinda bir ilgi göstermek isterim... tümkartvizit siyah olup bosluk kalmadan yaptigin gibi centik logo kisminda olsa ve sadece skoda kismina kismi lak uygulasan cok iyi olurdu bence, birde adres kismindaki yazılar cok ince kalmis... Eline saglik

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
1, örnek güzel ama 2, örnek artık klasikleşti yani o kadar çok görüyoruzki yinede iyi sayılır
iyi çlışmalar

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
birinci çalışma güzel...siyah siyah siyah...:)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
asyıldızın üzerinde biraz daha çalışsan daha hoş olur ben düz yazı kullanmayı dene

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
asyıldız güzel. skoda'nın kurumsal çalışmasını görmedim daha önce, ama kartvizitte yan ve altta boşluk olmasa, belki daha hoş olurmuş.. tabi scoda yetkililerinin isteği bu yöndeyse, saygı duymak gerek. bu arada yazı karakterleri değiştirsen belki daha hoş olabilir :))