Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel bi kompozisyon ve ölçülerin ama o asyıldız otomotivde yapmıs olduğun logo dısarıda duruyor kağıdın çerçevenin nasıl bi durum bu anlamadım... yada orada beyaz bi bölemede çıkıntı olayımı var????
bu kartvizi önceden görmüş gibiyim dostum.sen önceden falan yapıp yayınladınmı.tabiki tasarım şekli aklımda kalmış.yanlışsam kusura bakma. iyi çalışmalar.
hakan eline sağlık. skodanın kurumsalına göre birebir görülüyor doğru. ama zemin rengi konusunda siyah kurumsallarında yok sanırım yanlış hatırlamıyorsam. buna dikkat edersen bence iyi olur.
skoda hakkinda bir ilgi göstermek isterim... tümkartvizit siyah olup bosluk kalmadan yaptigin gibi centik logo kisminda olsa ve sadece skoda kismina kismi lak uygulasan cok iyi olurdu bence, birde adres kismindaki yazılar cok ince kalmis... Eline saglik
asyıldız güzel. skoda'nın kurumsal çalışmasını görmedim daha önce, ama kartvizitte yan ve altta boşluk olmasa, belki daha hoş olurmuş.. tabi scoda yetkililerinin isteği bu yöndeyse, saygı duymak gerek. bu arada yazı karakterleri değiştirsen belki daha hoş olabilir )