Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit tasarim tarun digital fotoğrafçılık

aLoNe_HaNDSoMe

🌱Yeni Üye🌱
Arkadslar siteyii yeni keşfettim !

Foto kartviziti yaptim Yorumlarinizi BeklioYOrm

Tlfn. ve adresi sildim uygunsuz olmasin diye ..

Tşkler..

karvizitcopycs4.jpg

_PuNkDeSigN_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler canlı fakat biraz daha sadeleştir derim. fontlar da biraz daha birbirye uyum sağlasın
daha iyi görünür :). elinize sağlık

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gelin ve sünnet arabası yazısının yanındaki nokta kaymış...bide isim ve alttaki yazılarda ya aynı renk yada daha uyumlu renkler kullanmalısınz...renk gayet ii...emeğinize sağlık

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çok fazla resim kullanılmış. adres punto çok büyük. genel olarak bütün fontların puntosu fazla. mail ve adres adsoyadın altına getirirsen daha uygun olur sanki. sağdaki resmi kaldırıp. (genel olarak bütün resimleri kaldırıp, vectorel foto makinesi harika gider bu işe bu da benden bir tavsiye). emeğine sağlık...

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben kartvizit tasarımında sadelikten yanayım bunda çok abartı kullanılmış bence olmamış.

jumba jookiba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,

öncelikle bu bir foto kartvizitse eğer foto iyi bir foto olmalı değil mi ? bence kullandığınız foto iyi olmamış ( müşteri illa ki bu olsun diyorsa o başka tabi ama yine de ikne etmeye çalış ve başka bir resim kullanmaya çalış derim ben :wink: ) hele gelin hanımın yüzündeki ifade çok kötü , üzgün gibi biraz :tongueout: .

resimle renk arasındaki geçiş biraz aceleye gelmiş gibi . ayrıca yazılar arasındaki boşluklar orantısız ve yorucu . fontlara da biraz daha dikkat . umarım fikirler yardımcı olur.

selamlar !

nazmiyyeah

🌱Yeni Üye🌱
kartvizit

kartvizit tasarımı bu şekilde broşür gibi yapılmaz. tasarım ilkelerine, renk teorisine, tipografiye ters onlarca öğe var burada. konu ile ilgili yazıları sitenin forumlarında bulabilirsin.

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
kesimde sol taraftaki vesiklaık olanlar gider hemde baya bi çok yaklaştırmıssın.renkler çok can canlı renk cümbüşü gbi maşşalah :) daha sempatik olabilrdi.bende fotografçıydım şahsen benm studyom olsa böle bi kart bastırsam döverler beni :)

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
kartvizit tasarımı bu şekilde broşür gibi yapılmaz. tasarım ilkelerine, renk teorisine, tipografiye ters onlarca öğe var burada. konu ile ilgili yazıları sitenin forumlarında bulabilirsin.

ağızına sağlık nazmiye abla.

Böyle broşür de yapılmaz ya neyse. Mahalle fotografçısının bile biraz elit olması gerekir ne demek gelin arabası süslenir. Tost yapılır da deseydiniz bari. Bakkal olacakmış şans eseri fotoğrafçı olmuş.

Arkadaşlar herkes kendi mesleğini yapsın. Fotoğrafçı broşür-katalog yapar hale geldi.

oayx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha fazla iyi örnek incelemelisin bence.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çok sıradan ve acemice...sakın bence baştan bi çalışma yap...

lileo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.baskimarket.net
Adres ve diğer iletişim bilgilerinin okunur ve açık bi şekilde yazılması gerekli bu tür bilgilerde genelde efekt tercih edilmez
yaptığın kartvizit 8x5 ise en az 7,8x4,8 içinde çalış derim ben bıçak kayarsa iş çöp olur.
Genelde bol resim efect ve renk ben bu işi beceremiyorum satmak için cafcafladım demektir.
İyi bir düzen, hizalar net anlaşılır yazılar işi daha iyi satar.
Kolay gelsin

canndostt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böyle kalabalık bir kartvizitte ısrarlı iseniz, fontları küçültmeyi ve fontu değiştirmenizi tavsiye edebilirim. Bi de, yazıları zemin renginden ayrımanız gerektiğini söyleyebilirim. Sarı olan yazılar beyaz olsa daha dikkat çekici olur mesela... Başarılı çalışmalar...

PunoTasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu kadar üstüne gitmemelisiniz. yani fotoğrafçı olmasına rağmen yinede fena olmamış. ve birde fotoğrafçıların geneli photoshop ustasıdır. biraz saygıyı hak ediyor...

yasun

🌱Yeni Üye🌱
yaptığım çalışmayı ekleyemiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Onur KAYA

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir calisma olmus. Bana da buna benzer bir calisma gerekiyor. Bunu photoshop dosyasi olarak bana gönderebilirsen cok sevinirim. Saygilarimla.

mondo

🌱Yeni Üye🌱
bana kızmayın ama bu işler çok amatör görünüyor