Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit tasarımı

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar yenı yaptığım kartvizitler sizinle paylaşmak istetedim...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Baskı sonuçları hoş çıkmayabilir. Çok yazı var sercan yazılar çok ve küçük kalmış. Müşteri istedi değilmi ?. Ah inatcı müşteriler..

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
müşterilere anlatsanda anlamıyorlar adamlar nuh diyor başka birşey demiyorlar mesela bazen diyorum bende o sizin istediğiniz gibi olmaz diye.olur ne olcak resmi alcan koycan hemen diyor.içimden buyur sen demek geçiyor ama diyemiyorum.birde yazılar kocaman olsun diye tutturuyorlar alemler ee müşteri haklıdır pozisyonuna yatıyorlar.

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında bunu babamın arkadaşı iştedi bende yaptım daha çok yazı vardıda ben sildim çoğunu önemli yerlerini aldım.babamın arkadaşı sankı şiir yazmıs gibiydi.sonra o siyahı beyendi. birde gökhan abi yazıları 9 la 10 punta arası yaptım.

müşterilere anlatsanda anlamıyorlar adamlar nuh diyor başka birşey demiyorlar mesela bazen diyorum bende o sizin istediğiniz gibi olmaz diye.olur ne olcak resmi alcan koycan hemen diyor.içimden buyur sen demek geçiyor ama diyemiyorum.birde yazılar kocaman olsun diye tutturuyorlar alemler ee müşteri haklıdır pozisyonuna yatıyorlar.

aslında onların dediği gibi yapcan nasıl olsa onları yansıtcak değilmi.kim çıkarmış ya bu müşteri haklı diye :)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sercan emeğine sağlık ama kusuruma bakma ben hiç birini beğenmedim çok kalabalık görünüyorlar tamam metinleri müşteri bu kadar istiyor diyeceksin ama tasarım da kalabalık belki yeşil kartvizit daha sade gözükebilir ama onu da ben mühendislikle çağrıştıramadım :( Ayrıca yazı puntosunu belki biraz daha küçük kullanabilirsin. Mavi tasarım çok fazla kalabalık turuncu da ise beyaz kesik kesik çizgiler hem gereksiz hem de kaba olmuş. Yine de müşteri bunları bastırmak için zorlarsa da yapacak birşey yok.

Benim fikirlerim bunlar. :)

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
müşteri işte belgin abla elimden gelen birşey yok nasıl olsa onları yansıtacak birşey bize sadece tasarım düşer :) yazı puntosunuda düşürüsem çok küçük oluyor ve görünmüyor

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında bunu babamın arkadaşı iştedi bende yaptım daha çok yazı vardıda ben sildim çoğunu önemli yerlerini aldım.babamın arkadaşı sankı şiir yazmıs gibiydi.sonra o siyahı beyendi. birde gökhan abi yazıları 9 la 10 punta arası yaptım.

Zaten yorumumdada söylediğim gibi, yazının çokluğundan dolayı yazılar ufak kalmış dedim. Yani sade ve az yazılı bir kartvizit olsaydı zaten gözü yormaz ve küçükde gelmezdi yazı puntoları. Müşteri seçimi ne diyebiliriz.

Bence ilk çalışma gayet hoş yukarıda belirttiğim hususlar hariç.

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Maksat bilgi ve tecrübeyi paylaşmaksa eleştirilerden rahatsız olmak yersiz.. Bu cümleye sığınıraka maalesef bende beğenmedim..Aşırı göz yoruyor.. YAzı kalabalığı ve renk uyumsuzluğu war.. Çok daha baaşlrılı olabilirdi.

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim mapuskus öncedende belirttiğim gibi babamın arkadaşı böyle birşey demeseydi daha değişik şeyler çıkacağına emindim...

SabotAAjj34

🌱Yeni Üye🌱
İlk çalışman çok hoş arkadaşım. Gerçekten çok güzel yazıların küçük olması baskıda problem yaratmaz. Sadece senin tasarımı yaparken basılacak kağıdıda önermende fayda var. Fantazi kağıt çeşitlerine basılma imkanı yok saten okunmaz yazılar muhtemelen. Ben burda yeniyim herkese grafikerlik hayatında başarılar dilerim. Müşterilerden yana herkes sıkıntılıdır bilirim bende 5 yıldır çekiyorum. Allah kolaylık versin hepimize

aslıjm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende fikrimi söylemek istedim..Aslında ilk kartvizit çok güzel olmuş acaba yazı renklerinde değişiklik o kalabalığı kırarmıydı diye düşündüm..

Birde dikkatimi çeken bir şey var, müşterin fazla mekanik baktığı için olaya orada çok acıklama olmasının iyi olduğunu düşünüyor büyük ihtimalle. Bu mekanikçilerin çoğu böyle maalesef..(çok içlerindeyim o yüzden biliyorum ;) )

isacan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emegıne sağlıkk

mapuskus boyle yanlıslılkları soylemenıze sevındım sahsen birazdaha gelişmeye ve hatalarımızı gormeye yardımcı oluyorr

kımsede alınmaz herhalde;)

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim arkadşlar bir dahakı tasarımlarda yanlışlarıma dıkkat edeceğim..

fotobella

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler çok güzel olmuş...:D

samak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
belgin ablaya katılıyorum. geçen müşteriye bir kartvizit çalıştım adam geldi baktı beğendi okeyini verdi baskıdan çıktıktan sonra yok kardeşim yazılar çok küçükmüş kartları üstüme attı 1000 adet kendisine bilgisayardan bakmadınmı dediğimde orda puntolar büyüktü dedi. corelde f9 yapmışım kart koca monitörü kaplamış yani adam öyle gördüğü için öyle istiyor:p

ibracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
içlerinde en iyisi 1. olan gibime geliyor:D