Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit tasarımlarım yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

suvolkan

🌱Yeni Üye🌱
kartvizit2.jpg

kartvizit1.jpg

Sizce hangisi daha güzel ?

Benzer konular

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
olmamış arkadaşım maalesef. ilginç bir kart yapmaya çalışmışsın düşünce güzel ama uygulama olmamış.
fontlar, zemin, sultan figuru hepsi ayrı oynamış kartta

yeni çalışmanı bvekliyoruz kolay gelsin

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir webmaster neden gecmise dogru yolculuga cikmis anlamadim.

sezsiz

🌱Yeni Üye🌱
Bence olmamış yazılar okunaksız ve figürler konuyu yansıtmıyor gibi

suvolkan

🌱Yeni Üye🌱
yorumunuz için tşk ederim dediklerinizi değerlendiricem.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
1. kartvizit için; sultan host kaligrafik, ancak okunabilir olsun... Sultanı ve pengueni atın çöpe gitsin... tel, e-mail vs. kesinlikle sultan host ile aynı yazı karakterinde olmamalı. Ferman görünümünde yapabilirsiniz. Çok yeni bir fikir olmaz ama, dikkat çeker.Ellerinize sağlık.

suvolkan

🌱Yeni Üye🌱
1. kartvizit için; sultan host kaligrafik, ancak okunabilir olsun... Sultanı ve pengueni atın çöpe gitsin... tel, e-mail vs. kesinlikle sultan host ile aynı yazı karakterinde olmamalı. Ferman görünümünde yapabilirsiniz. Çok yeni bir fikir olmaz ama, dikkat çeker.Ellerinize sağlık.

öncelikle yorumunuz için tşk ederim. yazılar pek okunaklı olmadı buna katılıyorum sultan host oldundan sultan figürünü o yüzden koydum firmayı temsilen penguene gelirsek linux ve windovs hostingi temsil ettinden dolayı kullandım saygılar.

suvolkan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorumlarınız dahilinde yapmış oldum düzenleme

ferman1.jpg

çalışmanın son halidir arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir webmaster neden gecmise dogru yolculuga cikmis anlamadim.

gelecekten umudu kestiğinden olabilirmi :)

üstad nacizhane tavsiye kartvizit çalışmalarinda en güzeli her zaman en sade hazirlanan çalışmalardır mümkünse iki en fazla üç renkli çalışmalar hazırlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
suluova ben ilk çalışmanı görüp yorum yapmıstım ikinci çalışman için yazmadim üstte yazdiklarimi

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Sultan resmi diye bir Yeniçeri resmi kullanmışsınız..

Madem Linux pengueni ve Sultan temsili resmini ille de kullanmak istiyorsunuz; Penguenin beline kuşak ve hançer, başına kavuk veya sarık, omuzuna da bir cüppe giydirmeye çalışsanız..

Nasıl olur acaba?
262.gif

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️

Madem Linux pengueni ve Sultan temsili resmini ille de kullanmak istiyorsunuz; Penguenin beline kuşak ve hançer, başına kavuk veya sarık, omuzuna da bir cüppe giydirmeye çalışsanız..

Nasıl olur acaba?
262.gif

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

suvolkan

🌱Yeni Üye🌱

Nasıl olur acaba?
262.gif

yorumunuz için tşk ederim düşüncenizi değerlendiricem.

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kısa bir süre önce kartvizit tasarlamaya başladım.ve hala deneme aşamasındayım.Bu çok kısa sürede (gerek kendi çalışmalarım için yapılmış yorumlar,gerekse izlediğim diğer çalışmalardan) edindiğim tecrübeleri seninle paylaşmak istiyorum.
1)Çok çok mecbur olmadıkça,kartvizitin üstünde asla resim kullanma.
2)Gerek renk gerek vektorel olarak sade bir tasarıma yoğunlaş...
Yanlış anlama,ben sana böyle yap,demiyorum.Dediğim gibi aldığım tepkiler,artı,izlediğim diğer çalışmalarda verilen tepkiler genelde bu yöndeydi.
Şimdi bu genel kanının yanında kendi yorumumu paylaşmak istiyorum.Tamam anladım,firmanın adı Sultan,neden üstüne basa basa (arkaplan obje) bunu vurgulamak için çaba harcıyorsun.Mesela 2.çalışmana baktım,yeniçeriden vazgeçememişsin.Şunu söylemek isterim ki,bu kartvizit tasarmına geçmeden önce internette onlarca çalışmaya baktım.Ya adam mükemmel bir tasarım yapmış (100 tane yorumun 97 si beğenmiş 3 ü de fena değil demiş) ve tasarım dediğim şey,kartın üzerinde siyah bir gradient,Siyah zemin üzerine yeşil renk yazı bölümü (isim,ünvan adres falan filan.)Çok da güzel bir logo.Ve hakikaten nasıl yapmış nasıl yerleştirmişse kartın üzerine beni büyüledi.Sana naçizane tavsiyem,böyle ağır zeminlere (1.ve 2.çalışmadaki,hele hele resimlere) gerekmiyorsa hiç girme.Biraz düşünürsen hiç resim kullanmadan,en fazla 1 vektorel objeyle,ve konuya uygun güzel bir fontla vermek istediğin mesajı rahatlıkla verebilirsin...Yoksa iş illaki bişeylere vurgulamaya kalsa,düşünebiliyormusun?Adam uluslararası nakliyatçı,hadi diyor bir kartvizit tasarla,başlıyorsun,bi gemi koymaya,dur diyorsun şunun yanına bir kargo uçağı koyim,du bi tane tır olsun,bi tane kargo kuryesi,ofis resmi,derken herhalde verilmesi gereken en önemli mesaja (kişisel bilgi,iletişim bilgisine) yer kalmıyacak.
Kaldı ki,senin işin zor,neden?kartvizit tasarlıyorsun ve yaptığın kartvizitin üzerinde,meslek kısmında "kartvizit tasarım" yazıyor.Yani o yaptığın kartvizit senin referansın.Mükemmel olmalı ki,o kartviziti eline alan adam,"kartvizit tasarım" yazısını gördüğünde,düşünmeden sana sipariş versin....
Biraz uzun oldu galiba :) Kusuruma bakma :) Naçizane düşüncem budur.
Hayırlı çalışmalar diliyorum...

sezsiz

🌱Yeni Üye🌱
peki yeniçeri windows ve linux olmasa daha iyi olacak gibi