Ajansım için yaptığım ve bir türlü baskıya göndermediğim logo ve kart çalışması
defrost 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Ağu 2009 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 15 Haz 2012 #1 Ajansım için yaptığım ve bir türlü baskıya göndermediğim logo ve kart çalışması Son düzenleme: 15 Haz 2012
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 15 Haz 2012 #2 Buyrun...
defrost 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Ağu 2009 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 15 Haz 2012 #3 Kuru çalılarda boğulduğumu farkettiniz yani teşekkürler
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 15 Haz 2012 #4 defrost' Alıntı: Kuru çalılarda boğulduğumu farkettiniz yani teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, ava çıkmıştım o çalılıklarda kımıldayan ne diye yaklaşınca fark ettim. Çalışmaya gelince çok karanlık geldi bana ön yüz sanki katvizit değil de backgrounddan ibaret gibi farklı renklerde birkaç örnek daha deneyim derim, elinize sağlık.
defrost' Alıntı: Kuru çalılarda boğulduğumu farkettiniz yani teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, ava çıkmıştım o çalılıklarda kımıldayan ne diye yaklaşınca fark ettim. Çalışmaya gelince çok karanlık geldi bana ön yüz sanki katvizit değil de backgrounddan ibaret gibi farklı renklerde birkaç örnek daha deneyim derim, elinize sağlık.