Neler yeni

Kartvizit

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cartsld6cx4.jpg

alel acele yaptm bakalm nasii

Moderatör tarafında düzenlendi:

saziye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karmaşık olmuş biraz sadeleştirir misin

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
kartvizit örneklerini bi incelersen daha iyi olur.
zaten alel acele yaptım demişsin...
işimi yetiştirmek için mi bu acele, yoksa foruma yetiştirmek için mi anlayamadım.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
iletişim bilgilerini görsellerin üstüne yazmayınız...
Yeni üye olmanız sebebiyle konunuzu silmiyorum. Lütfen görsellerinizin üstüne iletişim bilgilerinizi yazmayınız. Çünkü doğabilecek herhangi bir olumsuz problemde grafikerler.net sorumluluk kabul etmeyecektir...

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit örneklerini bi incelersen daha iyi olur.
zaten alel acele yaptım demişsin...
işimi yetiştirmek için mi bu acele, yoksa foruma yetiştirmek için mi anlayamadım.

yok acelem yok zaten is diil ki ben kendim ölsine yaptım forma yetistirmek için...

iletişim bilgilerini görsellerin üstüne yazmayınız...
Yeni üye olmanız sebebiyle konunuzu silmiyorum. Lütfen görsellerinizin üstüne iletişim bilgilerinizi yazmayınız. Çünkü doğabilecek herhangi bir olumsuz problemde grafikerler.net sorumluluk kabul etmeyecektir...

tamam sağol bilmiyodum.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
yok acelem yok zaten is diil ki ben kendim ölsine yaptım forma yetistirmek için...

Bence çalışmanızı daha çok geliştirmelisiniz. Forumdaki kartvizit örneklerine bakarak gelişiminizi sağlıyabilirsiniz.
Bu arada siz de haklısınız grafikerler.net turizm in son otobüsü 11:30' da :)

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardes 2. kartvizit gayet hos.Guzel bir calisma olmus.Logoda kanaatimce hos duruyor ancak karmasik izlenimi veriyor.Baskida 8,5lik bir kartvizitte karisik gorunecektir.Biraz sadelestirebilirsen guzel bisey cikar ortaya eline saglik

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardes 2. kartvizit gayet hos.Guzel bir calisma olmus.Logoda kanaatimce hos duruyor ancak karmasik izlenimi veriyor.Baskida 8,5lik bir kartvizitte karisik gorunecektir.Biraz sadelestirebilirsen guzel bisey cikar ortaya eline saglik

saol ilk defa olumlu yaklasan bii çıktı... ben bu karti bi firmaya yaptım çok beğendi herkes nedense burada pek çıkmadı. buradakiler isi bildiğinden mi acaba...