Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit

memet12999

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar acil elinde çeşitli konularda kartvizit örnekleri olanlar bana yardımcı olabilirmisiniz inanı çok makbule gecer:angel:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Sitemizde çeşitli kartvizit çalışmaları mevcutur.
Siteden inceleye bilirsiniz..Tabi araşatırmak isterseniz...

memet12999

🌱Yeni Üye🌱
sitenizi baya gı bir araştırdım hatta baya bişi buldum ama benim isdedigim türden degiller yani bir emlak ,oto,lokanta,giysi,pimapen... kartviziti gibi degiller

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sitenizi baya gı bir araştırdım hatta baya bişi buldum ama benim isdedigim türden degiller yani bir emlak ,oto,lokanta,giysi,pimapen... kartviziti gibi degiller

O kısmıda size ait yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Yoksa ne işiniz olur bu meslekle?
Yapamıyorsanız da siz webmasterlık kısmı ile ilgilenin diğer işlerlede bir grafiker!

memet12999

🌱Yeni Üye🌱
yapım yapamıyacagımıda nerden çıkardınız hemi ne iş yaptıgımı biliyormusunuzda yorum yapıyorsunuz yardım etmiyecekseniz nasihatlarınız ihtiyacım yok teşekkürler

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yapım yapamıyacagımıda nerden çıkardınız hemi ne iş yaptıgımı biliyormusunuzda yorum yapıyorsunuz yardım etmiyecekseniz nasihatlarınız ihtiyacım yok teşekkürler

Meslek kısmında ne yazdığını görebiliyoruz. Ona göre yorum yapıyoruz. Şayet yanlış bilgilendirme ise yapılan yorumlara değil yalan olan meslek kısmınızda sorun bulun!

memet12999

🌱Yeni Üye🌱
mobilya ve dekorasyon ile ilgili kartvizit örnekleri nerden bulabilirim

Son düzenleme:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
yardım edecek kimseler yokmu

Beyfendi yardım edecek kimse yokmu diyorsunuz..

Nasıl bir kartvizit istiyorsunuz yada şöle diyeyim nasıl bir yardım bekliyorsunuz yardımında çeşitleri var bildiginiz gibi...Örnekmi istiyorsunuz.Yoksa Yardım altında tasarımı yapıcak bir arkadaşmı arıyorsunuz bunlar yüzelsel olarak bazit görünsede önemli açılar da önem teşkil edebilcek hususlar..

Bunları açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilegimizi düşünüzyorum....

memet12999

🌱Yeni Üye🌱
mobilya ve dekorasyon ile ilgili kartvizit örnekleri
--------------------------------------------------------------------------------

atabar01

🌱Yeni Üye🌱
yaa slm arkadaşlar dogru ne istedigimizz önemli miray kardeşim banada yrd lazım yani açılacak işyeri için benim kardeşimin psd menü fiyat listesi olan bi katolog lazım tplam ü4 sayfa içi fiyat listesi dışı tasarım olabilir psd gönderebilirmisin saol