Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitenizi baya gı bir araştırdım hatta baya bişi buldum ama benim isdedigim türden degiller yani bir emlak ,oto,lokanta,giysi,pimapen... kartviziti gibi degiller
sitenizi baya gı bir araştırdım hatta baya bişi buldum ama benim isdedigim türden degiller yani bir emlak ,oto,lokanta,giysi,pimapen... kartviziti gibi degiller
O kısmıda size ait yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Yoksa ne işiniz olur bu meslekle? Yapamıyorsanız da siz webmasterlık kısmı ile ilgilenin diğer işlerlede bir grafiker!
yapım yapamıyacagımıda nerden çıkardınız hemi ne iş yaptıgımı biliyormusunuzda yorum yapıyorsunuz yardım etmiyecekseniz nasihatlarınız ihtiyacım yok teşekkürler
yapım yapamıyacagımıda nerden çıkardınız hemi ne iş yaptıgımı biliyormusunuzda yorum yapıyorsunuz yardım etmiyecekseniz nasihatlarınız ihtiyacım yok teşekkürler
Meslek kısmında ne yazdığını görebiliyoruz. Ona göre yorum yapıyoruz. Şayet yanlış bilgilendirme ise yapılan yorumlara değil yalan olan meslek kısmınızda sorun bulun!
Nasıl bir kartvizit istiyorsunuz yada şöle diyeyim nasıl bir yardım bekliyorsunuz yardımında çeşitleri var bildiginiz gibi...Örnekmi istiyorsunuz.Yoksa Yardım altında tasarımı yapıcak bir arkadaşmı arıyorsunuz bunlar yüzelsel olarak bazit görünsede önemli açılar da önem teşkil edebilcek hususlar..
Bunları açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilegimizi düşünüzyorum....
yaa slm arkadaşlar dogru ne istedigimizz önemli miray kardeşim banada yrd lazım yani açılacak işyeri için benim kardeşimin psd menü fiyat listesi olan bi katolog lazım tplam ü4 sayfa içi fiyat listesi dışı tasarım olabilir psd gönderebilirmisin saol