Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizitim. Yorumlarınızı bekliyorum.

chaqal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
serterkartyt0.jpg

Arkadaşlar mat selefon olarak basıldı. Patronlarım beğenmedi ve bu yüzden moralim bozuk. sol taraf çok kalabalık diyebilirsiniz ama özellikle öyle olmasını istediler. Bütün işler yazılacakmışmışmış.. :(
Neyse ben sizin yorumlarınıza daha çok güveniyorum...

Hande DEMİR: Teşekkür ederim uyarın için. kusura bakmayın kartlar baskıdan yeni geldi. ve üstte anlattığım sebeplerden dolayı moralim bozuktu. hiç dikkat etmeden atmışım buraya.

Son düzenleme:

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
hemen dikkate aldığın için ben teşekkür ederim arkadaşım.
şahsen ben de senin gibi düşünüyorum. kartvizitte sadelikten yanayım.
ama biraz patronlarının tasarımı olmuş bu diyerek teselli bulalım :)

soldaki gri degradeli zemin beyaz olsaydı, yazılar lacivert olsaydı belki biraz daha iyi olabilirdi.
logoda da çok fazla renk var. sadelik her zaman için iyidir.
eline sağlık.

Son düzenleme:

turruncuuu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anladığım kadarıyla psd de yapmışsın çalışmayı.
kartvizit yapacağın zaman vektörel program kullanırsan daha başarılı işler çıkar.
Bir de daha sade bir çalışma olabilirdi. Soldaki yazıları küçültüp aralarını açman daha fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum.

hasansubasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok cafcaflı olmuş o renklerde o karekterde o şekilde kart vizit olmaz arkadaşım kart vizit sade olur seninkisi broşur gibi olmuş

yukardaki yazım için kızmayasın sakın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

chaqal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok cafcaflı olmuş o renklerde o karekterde o şekilde kart vizit olmaz arkadaşım kart vizit sade olur seninkisi broşur gibi olmuş

yukardaki yazım için kızmayasın sakın :)

estağfurullah. yorumlara kızacak olsam burada sergilemezdim. bilakis yorumunuz için teşekkür ederim. bence en iyi yorum beğenilmeyen yorumdur. çünkü ben bir iş yaparken 1-2 kişinin beğenmesini değil en az %85-90 ının beğenmesini isterim. İşimi ona göre kıyaslarım. Sağolun

grfbilal85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fena deil. Çok Renk kullanmanı tavsiye etmem. Mesela Sağ kısımda yazıları beyaz yerine sarı kullanman daha uyumlu olabilirdi. Sol Taraftakiler ise mavi. Bu benim fikrim. Eline sağlık.

Kudüs Fatihi

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşım patronların dediğini yap ama alışılmışın dışına çık karta yazıları uçuk bir şekilde dağıt hem senin istediğin olsun hem patronlarının birde onlara alternatif sunmassak hep aynı şeyleri gördüklerinden dolayı dış tasarımlara açılamıyorlar saygı ve sevgi

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
EMEĞİNE SAĞLIK...
arkadaşlarımın yorumuna katılıyorum vede kartın sol tarafındaki (tel, fax)yazıyı force justify yada center yapabilirdin...kartı iki yüzlü yapıp bir tarafa patronlarının istediği yazıları şık sade bir şekilde kullanıp diğer tarafıda aynı sadelikle klasik kart gibi yapabilirdin hem sade hemde tasarım yönünden daha uygun olurdu diye düşünüyorum...
bunlar benim fikirlerim yanlışlarım varsa kusuruma bakmayın...:)

car_min

🌱Yeni Üye🌱
bende arkadaşlara katılıyorum ayrıca sağ taraftaki adres kısmını biloklayıp 8 punto yazasıp
sağ alt köşeye yerleştirirsen daha düzgün olabilir ve kesinlikle yazıların renklerini değiştir özellikle beyaz kullanma okunmuyor

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok yazı olmasına rağmen gözü rahatsız eden bi kalabalık yok bence. Ayrıca keşke alt kısımdaki ''uğur giyim bilgisayar a.ş.'' yazısını kırmızı yapmasaydın. Emeğine sağlık.

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gereğinden fazla yazı var yaptığın bütün işleri yazmasan olmazmı