Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizitler

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Arkadaşlar aşağıdaki tasarımda Müşterimiz illaki siyah ağırlıkta bir fon ve kuyumcu dükkanı fotografının olmasını istedi kartvizitler fotograf koymaya şiddetle karşı olmama rağmen mecburen fotograf koyuyoruz zaman zaman.. eşleştirileriniz bekliyorum..
kartlar2jv9.jpg

Benzer konular

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
tam isabet..:) Vallahi müşteride onu beğendi sabah sabah baskıya girdik..zaman ayırıp yorum yazdığınzı için teşekkür ederim.

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2 tasarimda uyguladigin radial gardient ile alttaki adres satiri tezat olusturuyor... yani beyaz alan üzerine gelen ve font renginide beyaz olarak kullandigin yazilar okunmayabilir... ayni sorun sirket isminin buludgu alandada gecerli... yani burdada degradenin siyah alani ile siyah renkli yazilarda problem olabilir... baskiya gitmis... umarim söylediklerim olmaz... yoksa kartivizitlerde görünmesi istenen ön önemli yerler görünmeyebilir.. bu da kötü bir sonuc.. :(

samak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2.si güzel ancak TALISMANN birazdaha bold olabilirdi. yada karta yüzüklerin efendisinin yüzüğünü kullanabilirdin:) eline sağlık

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
müşteri ne kadar resim istesede bence en şık 6 olmuş tabii bu benim fikrim

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
bende 6 nolu çalışmadan yana oyumu kullanıyorum ama. jewellery yazısı orda çok acemice kaçmış. (Hani kız istemeye giden damat adayının başına bela olan elleri gibi :lol:)

gül_

🌱Yeni Üye🌱
benim fikrim 7 cisi güzel ama sercan sarigülün tasarımı daha güzel olmuş ama sercanda adres kısmında biraz düzenleme yapılabilir ellerinize sağlık güzel bir çalışma 7 ayrı çalışman içinde tbr. emeğine saygı duyuyorum.