Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizitlerimi yorumlayabilir misiniz?

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
2 adet kartvizit tasarımı yaptım arkadaşım ve kendim için yakın zamanda da baskıya göndermeyi düşünüyorum. Göndermeden önce sizin de fikirlerinizi almak istedim. Olması gerekenler çıkarılması gerekenler falan sizce nelerdir? Fikirleriniz benim için değerlidir.

brahimKayaKartvizitcopycopy-1.jpg
KRTcopycopy-1.jpg

Bu arada matbuu'dan iyi bir sonuç alan var mı veya bilgisi olan?

Benzer konular Forum Tarih
U Logo Tasarımları 14 3K

Benzer konular

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence baskıya gönderme tekrar çalış hiç beğenmedim umarım bu yorumum seni üzmemiştir. Fakat potansiyelin var biraz daha geliştir kendini.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence baskıya gönderme tekrar çalış hiç beğenmedim umarım bu yorumum seni üzmemiştir. Fakat potansiyelin var biraz daha geliştir kendini.

Katılıyorum.

* Örnek çalışmaları inceleyerek, uygulama seçeneklerini araştırarak fikirden fikire atlarken kendine dur yahu yeter artık demen lazım.. Sen kendine bunu dedin mi?

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org

Katılıyorum.

* Örnek çalışmaları inceleyerek, uygulama seçeneklerini araştırarak fikirden fikire atlarken kendine dur yahu yeter artık demen lazım.. Sen kendine bunu dedin mi?

Yorum beni üzmedi ar meselesi yapmam yani çünkü hayatımda yaptığım 2 çalışma sadece bunlar değil :) Fikirden fikire atlama konusunda ise dur demedim kendime hür bıraktım fakat herhangi bir fikir de vermediniz. Bana yardımcı olacak şey aslında fikirleriniz.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. kartvizit ile yola devam edebilirsin. Diğer arkadaşların da dediği gibi biraz daha örnekler (grafik tasarım kartvizitleri) incelersen daha da güzelleştire bilirsin..
Nasıl olacak; 2. kartviziti çift taraflı yapıp ona göre bir kompozisyon ile arka kısmı dolduracaksın. Ondan sonra güzel bir mock-up bulacaksın, sunumunun daha güzel olması için yada iştah açması için :) Kolay gelsin.

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
2. kartvizit ile yola devam edebilirsin. Diğer arkadaşların da dediği gibi biraz daha örnekler (grafik tasarım kartvizitleri) incelersen daha da güzelleştire bilirsin..
Nasıl olacak; 2. kartviziti çift taraflı yapıp ona göre bir kompozisyon ile arka kısmı dolduracaksın. Ondan sonra güzel bir mock-up bulacaksın, sunumunun daha güzel olması için yada iştah açması için :) Kolay gelsin.

çift taraflı düşünmemiştim bunu ama muhtemelen bu yorumdan sonra yaparım. Mock-up ilk defa duydum ne anlama geldiğini bilmiyorum da sanırım bir masanın üzerine kartı yatırma yada birinin elinde tutması gibi farklı bir sunum şeklini söylüyosunuz. Zamanım yoktu bunu koyarken hemen atayım da bitsin gitsin dedim ondan böyle oldu :) çok teşekkür ederim yorumunuz için aydınlatıcı bir yorum oldu.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
çift taraflı düşünmemiştim bunu ama muhtemelen bu yorumdan sonra yaparım. Mock-up ilk defa duydum ne anlama geldiğini bilmiyorum da sanırım bir masanın üzerine kartı yatırma yada birinin elinde tutması gibi farklı bir sunum şeklini söylüyosunuz. Zamanım yoktu bunu koyarken hemen atayım da bitsin gitsin dedim ondan böyle oldu :) çok teşekkür ederim yorumunuz için aydınlatıcı bir yorum oldu.

Ben teşekkür ederim, Sunum mock-up'larını biraz araştırırsan muhakkak bulursun ve kullanımı da kolaydır. Tekrardan iyi çalışmalar.

agca06

🌱Yeni Üye🌱
on numara olmuş daha nasıl olacak

qeN

🌱Yeni Üye🌱
2. Kartvizit hoş olmuş gerçekten. Kolay gelsin