Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kaşe yapma Makinası Tavsiye

paranoyak

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba, iş yerine kaşe yapma makinası almak istiyoruz ama kafam biraz karıştı, yardımınıza ihtiyacım var.

İnternette araştırdım polimer türünde makinalar var vede bunlar yıkamalı ve yıkamasız diye ikiye ayrılıyor sanırım, birde lazer kaşe makinaları var bunlardan hangisi almalıyım bilgisi olan varmı? Fİyat performans bakımından neye dikkat etmeliyim.

Ne yapacağıma gelirsek, tahminlerime göre günde ortalar haftada ortalma şimdilik 10-20 adet arasında standart kaşe satışının olacağını düşünüyorum.

Benzer konular

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
bizde iki sistemde var... acele kaşe yapacaksan lazer al, ama acele değil, aldığım siparişi bi kaç saat sonra verecem diyosan polimerli kaşe al... hem makinesi ucuz, hemde maliyeti lazere göre daha ucuz. lazer kaşe makinesine tahmini 4-5 bin TL vereceksen normal kaşe makinesi 500 TL... foto polimer denen hazır polimer paketleri var, onları kullanırsın kolayca yaparsın, ama bu bahsettiğim polimerli sistemde her halükarda yıkaman lazım kaşenin lastiği meydana çıkması için... lazerde su ile işin yok ama lazerinde kazıma işlemi yapılırken pis bi koku yayılıyor işyerine, bunu da dikkate almalısın.

paranoyak

🌱Yeni Üye🌱
Öncelik zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, polimer sistemli yıkama tekneli tavsiye edebilieceğin bir marka varmıdır yoksa, her hangi biri işimizi görür mü?

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
yıkama tekneli derken otomatik yıkamayı diyosun sanırım.. Yıkama teknesi dediğin şeye yüzlerce dolar vermene gerek yok, sonuçta bi kap, küçük bi leğen gibi bişey düşün, bunun içine sıcak yıkama suyunu hazırlıyosunuz sonra elbise fırçası, yada diş fırçası gibi bişeyle diş fırçalar gibi polimeri fırçalıyosunuz 2 dk, sonra herşey meydanda... olayın mantığı bu ama, firmalar bunun biraz daha otomatiğini yapıp yüzlerce dolar daha pahalıya makine satıyor... Senin manuel kaşe sistemi için 500-600 TL den fazla yatırım yapmaman lazım. mantığı çok basit çünkü.

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
Öncelik zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, polimer sistemli yıkama tekneli tavsiye edebilieceğin bir marka varmıdır yoksa, her hangi biri işimizi görür mü?

merhabalar arkadaşım...
öncelikle bizler kaşa makinesi satmıyoruz ama antalya da matuya makine firması var... farklı makineleri mevcut ilgiden bence...

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkdaslar mazuru yoksa bende konuya dahil olayim
bana da bir polimer cesidi geldi, pozlaniyor fakat yikamada sekil meydana cikmiyor. bu fotopolimer bana cinden geldi. ayrica bende bir flash kase yapma makinasida var dha once kullanmadim, kase yaparken pozlaniyor fakat istedigim incelik te olmuyor. murekkep biurakmamasi gereken yerler murekkep birakiyor. kullanan varsa yardimci olursa sevinirim.
ayrica kase icin soru soran arkdas icin, ben hep polimer kullandim polimer bana daha rahat geliyor, ama ayrica bu flash laine diye makinalar da var onlarda cok pratik tabi ben kalip polimer bulamadigim icin diger makinalara basvurdum

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkdaslar mazuru yoksa bende konuya dahil olayim
bana da bir polimer cesidi geldi, pozlaniyor fakat yikamada sekil meydana cikmiyor. bu fotopolimer bana cinden geldi. ayrica bende bir flash kase yapma makinasida var dha once kullanmadim, kase yaparken pozlaniyor fakat istedigim incelik te olmuyor. murekkep biurakmamasi gereken yerler murekkep birakiyor. kullanan varsa yardimci olursa sevinirim.
ayrica kase icin soru soran arkdas icin, ben hep polimer kullandim polimer bana daha rahat geliyor, ama ayrica bu flash laine diye makinalar da var onlarda cok pratik tabi ben kalip polimer bulamadigim icin diger makinalara basvurdum