Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog çalışma (ballistol)

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
ballistol1qh2.jpg

ballistol2sa3.jpg

ballistol3cc8.jpg

Bu 16 sayfa bir katalog çalışması.. Sadece ilk 3'ünü gönderiyorum. Bu tarz işlerde işin yapılma aşamalarını adım adım görsel anlatımlı paylaşmak istiyorum. Sezon kapanmak üzere işler rahatlayınca bu konu üzerinde bilgilerim el verdiğince paylaşımlar yapacağım ve aslında herkez bu forumda yaptığı çalışmaları ufak anlatımlarla eklerse yeni başlayan arkadaşların işine daha çok yarayacağına inanıyorum. Bundan sonraki tüm çalışmalarımı anlatımlı olarak ekleyeceğim.. herkeze iyi çalışmalar.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Tasarım olarak bişey göremedım fakat kesımlerın çok güzel... !!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
FRTDESING 26 dakika arayla aynı mesajı floodlamak da ne demek oluyor?

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟

Saol yorumun için... bazende tasarım yok gibi görülebiliyor demekki... yanlız geride kalan 13 sayfa daha var bunuda unutma ve bu çalışma müşteriden tam not aldı sadece yazılardaki çevirim hataları düzeltildi ve basıldı bazende müşterinin isteklerine karşılık vermek gerekir, sade ve renk kombinasyonunda hata olmasın diyen bi müşteriye nacizane benimde yaptığım çalışma bu oldu ve bu müşteri 15 yıl coca colada çalışmış (tabi eski çalıştığı yeri söylemem dünyadaki reklam pazarında en büyük yeri teşkil ettiği için söylüyorum) kılı kırk yaran bir insan. yinede teşekkürler.